Kenmore væg ovn fejlfinding

October 7

Kenmore væg ovne kan være bekvem apparater at have i et køkken, skyldes, at de er placeret i væggen og kræver ingen gulvplads, i modsætning til mange andre typer af ovne. Selv om der er problemer, der kan opstå med Kenmore væg ovne, kan mange af disse problemer fastsættes ved at gøre en minimal mængde af fejlfinding.

Blinkende "F"

Tryk på Clear/Off pad udstillet i ovnen til at slukke ovnen, hvis der er et blinkende "F" efterfulgt af et nummer. Denne fejlkode opstår, når der har været en kontrol eller ovn funktionsfejl. Tillad vifte at afkøle i mindst en time og derefter tænde den igen. Ofte vil vifte nulstille sig selv og den blinkende "F" ikke længere vises. Hvis dette ikke løser problemet, skal du ringe til service.

Ovnen virker ikke på alle

Kontrollere strømforsyningen til ovn i tilfældene, når det ikke virker på alle. Selv om det lyder simpelt, glemmer folk ofte at gøre sikker på, at ovnen er at få elektrisk strøm. Første kontrol for at sikre, at stikket er sat. Hvis det er unplugged, sæt det. Også, tjek din breaker box for at sikre breaker ikke er udløst. Hvis det er blevet udløst, skifte det tilbage på plads og kontrollere ovn for at se, hvis nogen lys er dukket op. Du kan også ønsker at trække stikket fra væggen og indsætte tænderne af et ohmmeter ind i væggen for at sikre, at der ikke er en fejl med stikkontakten.

Fødevarer bage ikke korrekt

Kontrollere indstillinger inde i ovnen for at sikre, at ovnen er korrekt konfigureret til at lave mad. Kontrollere udluftning for at sikre det er klar. Blokering af aftræk kan forårsage temperatur inde i ovnen til at ikke få så varmt som det skal. Sørg for at racks af ovnen ikke dækket med folie. Dette forhindrer også ovnen fra at nå den nødvendige temperatur. Hvis du bruger glas eller kedelig og mørkelagt pander, mindske temperaturen omkring 25 grader. Hvis ovnen ikke synes at forvarme ordentligt, så sørg for Forvarm du ovnen indtil tonen lyder.

Ovn røg

Check for udslip i ovnen, hvis du finde ovnen rygning. Ovnen kan også røg da for meget folie er blevet brugt på ovnen stativer eller fordi bradepande indeholder fedt. Ren bradepande for at reducere risikoen for røg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com