Kenmore vaskemaskine fejlfinding & reparation

July 13

Sears skabt Kenmore brand vaskeri apparater i 1927, og brandet Kenmore udvidet gennem årene til at omfatte andre forbruger apparater såsom køleskabe, opvaskemaskiner og madlavning områder. Hvis du ejer en Kenmore mærke vaskemaskine, anbefaler Sears, at du foretager fejlfinding af mindre problemer før du kontakter firmaet for at servicere det, hvilket sparer du penge på teknikerens gebyrer, især for uden for garantiperioden produkter og tid hvis du kan løse problemet selv.

Tøj

Altid ordentligt sortere dit tøj for at forhindre lint på tøj, herunder adskille lint beslutningstagere som håndklæder fra standard tøj. Fjern eventuelle væv fra lommer, og bruger nok vaskemiddel. Kontroller, at du brugte de korrekte cyklus, og sikre din vandtemperaturen er over 60 grader Fahrenheit. Lukke sig op vaskemaskinen, og holde et termometer i vandet for at bestemme vandtemperaturen. Hvis det ikke er varmt nok, skrue op din vandvarmeren. Overbelaste ikke din vaskemaskine, eller dit tøj kan være for våd og har lint på dem. Fjerne dit tøj lige efter cyklussen ender for at undgå tøj fra vride og bruge varmt vand til at forhindre rynker. Aldrig wrap tøj omkring omrører. Fjern skarpe genstande, og binde strenge eller vinger til at forhindre skader på tøj.

Lækager/støj

Stramme enhver løs slanger og skiver til at undgå utæt. Kig i din nedløbsrør og dræn for træsko, og fjerner snavs og snavs fra rørsystem. Kontroller, at din vaskemaskine er niveau ved at placere et vaterpas ovenpå det. Hvis ikke, bruge shims til at oprejse vaskemaskinen. Start med tynde kiler, og øge tykkelsen, indtil din vaterpas indikerer, at maskinen er niveau. Jævnt distribuere tøj for at forhindre vand fra sprøjt off tøj. Du vil sandsynligvis høre nogle støj, mens din vaskemaskine er i drift. Altid korrekt balance dit tøj (jævnt på begge sider), og ikke overbelaste den. Fjern al emballage, og Installer fødder for at holde maskinen fra vibrerende.

Fyld/afløb

Kun tilslutte din Kenmore vaskemaskine til en levende, tre-prong stikkontakt. Test stikkontakten med et andet apparat til at se, hvis det virker. Sæt ikke maskinen ind i en forlængerledning eller adapter. Ændre blæst sikringer, og vende tilbage på udløst afbrydere. Kontroller, at du har vaskemaskine på den rigtige indstilling, hvis det ikke vil køre. Rens indsugningsventilen vand, hvis det er blokeret af vragrester. Vandstanden vil normalt være lavere end toppen af omrører. Hvis din skive ikke fyldes med vand, fjerne enhver kinks i fyld slangen, og drej på både varme og kolde vandhaner. Fjerne træsko fra drain slangen, hvis det ikke er dræning korrekt. Luk låget for at starte cyklussen.

Yderligere problemer

Rette et skævt kurv før du starter en belastning. Flytte kurven ind til centrum af karret, og Overbelast ikke skive, som kan forårsage kurv til blive forskubbet. Ikke overbelaste dispensere for at forhindre afsmitning. Ren stof dispenseren med varmt vand og en klud, hvis det er snavsede eller tilstoppede. Afhængig af din model, drej på "Skyllemiddel" knob til at give afkald på skyllemiddel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com