Keramik laden Kids Room idéer

March 26

Keramik laden Kids Room idéer

Pottery Barn er en møbler og hjem design butik, der begyndte som en enkelt butik i New York City i 1949. Da virksomheden lancerede keramik Barn børn i 1999, var det blevet en populær national kæde kendt for sine tage på casual-moderne amerikansk stil. Bortset fra salg af møbler og husholdningsartikler til hele hjemmet, virksomheden også giver design rådgivning og har udgivet et stort bibliotek af bøger, home decor. Selskabet gælder en børnevenlig version af core designprincipper for børnenes værelser.

Bed kurve

Hænge tre eller fire matchende kurve fra footboard af et barns seng til at give et sted du kan bekvemt gemme pyjamas, sokker og udstoppede dyr. Brug round lidless kurve med bred mund. Vær omhyggelig med ikke at bruge kurve fremstillet af et materiale, der vil snag tøj eller små fingre. Plast eller vidjer er ideel. Børn kan sætte deres favorit sengetid bog, en lommelygte og en udstoppet dyr i en, og du kan rulle pyjamas bunde og toppe og bolden op sokker til de andre. Det er ligesom at give bed lommer.

Tavle vægge

Pottery Barn gør brug af tavler i rum det design for både voksne og børn. En tavle væg og spande af Kunstartikler kan holde børn beskæftiget i timer. Simpelthen tape off et område af en mur og male det med tavle maling. De fleste maling producenter anbefaler flere frakker til den bedste finish. Hænge spande af farvet kridt på store plastik kroge inden for rækkevidde på væggen. Køb low-støv kridt, og i stedet for viskelædere, give børn med afdæmpet svampe til yderligere at reducere kridt støv.

Læsning Nook

Tilføje et læsehjørne til et soveværelse ved at gennemføre uformelle opbevaring og et behageligt sted at sidde. En reol, der huser størstedelen af et barns bibliotek kan placeres i området læsning, mens stabler af bøger på stole eller i en vintage barn vogn kan være placeret rundt i lokalet. En behagelig stol, såsom en børnestørrelse overstuffed lænestol, og god retningsbestemt lys er alt, hvad der er nødvendigt for at fuldføre nook.

Illustrationer

Visning af et barns egne illustrationer kan opmuntre hende til at have tillid til sine evner. Opret to kunstgallerier i soveværelset: en permanent galleri og en revolverende. Ramme de mest elskede stykker og hænge dem i en gruppe på et sted i forgrunden. I et større område, montere flere jævnt fordelt vandret strimler af opslagstavlen til væggen. Sikker kunst til en opslagstavle med thumbtacks. Du kan ændre billeder ud når som helst, eller blot have det sjovt omarrangere dem.

Børnevenlige opbevaring

Opmuntre børn til at sætte deres tøj væk med børnevenlige opbevaring. Brug gennemsigtig lagerbeholdere, så de kan se, hvor tingene går. Hjælpe dem endnu mere ved mærkning bin hylder med billeder af beklædningsgenstande, som bukser og skjorter. Gøre at holde værelset rent sjovere ved at sætte en stor hoop over vaskeri kurv, så børnene kan skyde hoops, som de udtrykte deres beskidte tøj i det rigtige sted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com