Keramisk flise Backsplash ideer

January 5

Keramisk flise Backsplash ideer

Omdrejningspunktet for en elegant køkken design er ofte sin backsplash. En backsplash skal være holdbare og smukke. For at imødekomme disse behov, vælger mange designere keramiske fliser. Keramiske fliser er nu fundet i et fantastisk udvalg af farver og teksturer, og kan virkelig transformere udseendet af et køkken.

Overvej din madlavning og rengøring stil

De første overvejelser når du designer din keramiske fliser backsplash er din madlavning stil. Er du en seriøs, men muligvis sjusket, cook? Er der en god chance for, at din backsplash vil regelmæssigt blive sprøjtede med fedt fra sydende bacon eller spaghetti sauce? Hvis det er tilfældet, skal du vælge en større flise med en glat overflade og en mørk-farvet injektionsmørtel. Injektionsmørtel er det største problemområde i enhver flise projekt. Mens fliserne er stort set uigennemtrængeligt for de fleste overflade snavs, kan injektionsmørtel--selv når forseglet--pletten og misfarve. Større fliser kræver færre fugerne, så snavs er mere tilbøjelige til at lande på den flise overflader. Glatte fliser uden teksturer er nemmere at rengøre end dem med teksturer. Mørk-farvet injektionsmørtel vil ikke vise snavs som let. Men hvis du er en person, der kan lide at ren med blegemiddel produkter, farvet injektionsmørtel kan misfarve. Undersøge dette, før du foretager dit valg.

Typer af fliser

Dagens flise muligheder er ubegrænsede. En backsplash er et vidunderligt sted at bruge stort set alle keramiske fliser. Fordi overfladen ikke er udsat for nedfaldende genstande eller skarpe slag, kan du bruge mere skrøbelige fliser på en backsplash. En af de smukkeste indstillinger blandt den aktuelle afgrøde af flise tilbud er glas fliser. Glas fliser er skåret med en glas-skærende værktøj, snarere end en flise så. Hvis du har nogensinde overvejet at gøre din egen flise arbejde, men er bange for at bruge en flise sav, kunne glas fliser arbejde for dig. Glas fliser kommer i en tilsyneladende ubegrænsede vifte af levende farver, herunder en mousserende metallisk indstilling. Traditionelle keramiske fliser er også kommet langt i de seneste år. De er ikke længere begrænset til hvid og beige firkanter. Traditionelle fliser nu kommer i næsten enhver nuance, og skåret i interessante figurer som rektangler og diamanter.

Focal Points

En keramisk backsplash kan afgive en redegørelse gennem lyse farver, mønstre eller et brændpunkt. For en virkelig enestående backsplash, finde en interessant tematiske flise til at placere over din komfur eller andre fremtrædende punkt i dit køkken. Det kan kræve nogle forskning og shopping på din del, men du kan finde fliser med håndmalet landskaber, dyr, etniske design og selv antikke art deco- og jugendstil fliser til at bruge som din accent. Hvis du er kunstnerisk, kunne du male din egen omdrejningspunkt flise på en keramik studio som farve mig mit. En anden dramatisk mulighed er at have en brugerdefineret mosaik designet til din backsplash. Mosaik kunstnere kan tage nogen idé eller fotografi og omdanne det til en mosaik. For eksempel, hvis du elsker heste, hvorfor ikke have et par galopperende rundt dit køkken backsplash? Andre kan lide deres backsplash til funktionen en skole af fisk, eller en stjerneklar himmel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com