Keramisk glas kogeplade fakta

December 9

Keramisk glas kogeplade fakta

Keramisk cooktops er lavet af glas fyret på en meget høj temperatur, hvilket giver overfladen en høj grad af styrke og holdbarhed. I modsætning til traditionelle brændeovne, hvilken funktion du rejst brændere, at fælde fedt og krummer, tilbyder keramisk glas cooktops en glat madlavning overflade for nem oprydning. Forstå de grundlæggende fakta om keramiske cooktops kan gøre det lettere at købe, betjene og vedligeholde din kogeplade.

Teknologi

Keramisk cooktops stole på en af to grundlæggende teknologier. Standard modeller har elvarme elementer gemt bag glasset. Disse enheder leverer strålevarme til overfladen af kogepladen, som derefter overfører til gryder eller pander til at lave mad. Når du slår kogepladen, varmen er stadig i den keramiske overflade og tager tid at køle ned. Avancerede keramiske cooktops stole på magnetisk induktion snarere end traditionelle varmeelementer. En elektrisk strøm frembringer et magnetfelt under kogepladen overfladen. Dette magnetfelt ophidser partikler i gryden eller panden, får det til at varme op. I modsætning til standard elektriske cooktops varm induktion enheder gryde, ikke den keramiske top. Når gryden fjernes fra ovnen, mere varmeudvikling ingen og kogepladen forbliver kølige.

Køkkengrej

Næsten enhver type af køkkengrej kan bruges med traditionelle keramiske cooktops, om du opnår de bedste resultater, Utah State University andelsselskab forlængelse tyder fladbundede gryder dimensioneret til at passe hver brænder element. Undgå at trække enhver Kkkenudstyr på din keramisk glas kogeplade til at reducere risikoen for ridser. Induktion-drevne keramiske cooktops kun arbejde med magnetisk Køkkengrej, da de magnetiske partikler er nødvendige for at generere varme. Vælg fladbundede pander fremstillet af støbejern, stål eller rustfrit stål.

Pleje og vedligeholdelse

Ren din keramisk kogeplade bruger produkter anbefales i instruktionsbogen. Hver gang du tilbereder, tørre væk spild og splatters når kogepladen køler til at undgå forbrændinger. Hvis elementet spildt indeholder sukker, rydde op lige væk, før det har en chance for at køle, at forhindre permanent skade til den keramiske overflade. Brug en nonabrasive skrubbe pad eller keramisk kogeplade skraber til at rengøre dit apparat, eller Vælg værktøjer anbefales af fabrikanten. Ståluld og andre slibemidler kan ridse disse cooktops og bør ikke anvendes.

Overvejelser

I modsætning til traditionelle brændeovne, med deres klodsede brændere og riste, tilbyder keramisk glas cooktops en glat overflade for at fremskynde rengøring og pleje. Glat cooktops tilbyder også større energieffektivitet end ovne udstyret med spoler eller diske, ifølge Maryland Energy Administration. Ulemper forbundet med keramisk glas cooktops omfatter risikoen for skader, der skyldes faldt objekter og behovet for at bruge særlige rengøringsmidler til at forebygge skader. Derudover pres Konservesfabrikkerne, vand bad Konservesfabrikkerne og lignende konservering udstyr generelt bør ikke bruges med keramisk glas cooktops på grund af risikoen for ridser, revner eller andre skader.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com