Keramisk kogeplade madlavning

April 21

En keramisk kogeplade er en elektrisk ovn med en kontinuerlig flad, glat overflade i stedet for individuelle sammenrullet, rejst elektriske elementer. Keramisk cooktops bruge elektricitet og spoler nedenunder det keramiske glas til at generere varme. Disse cooktops er meget lettere at holde ren end traditionelle elektrisk komfur, men du kan være nødvendigt at justere dine vaner, når du bruger dem. For eksempel, du måske ønsker at investere i forskellige pander designet specielt til disse ovne, og du skal forvente at ændre din rengøringsmetoder.

Sådan fungerer det

En keramisk kogeplade fungerer på meget den samme princip som en elektrisk ovn med hævet, sammenrullet varmelegemer. Hovedforskellen er, at elementerne nedenunder den keramiske overflade og stråleformet varmen opad. Den glatte overflade gør dryp pander unødvendige og derfor spild lettere for at rengøre. Keramisk cooktops tage omtrent den samme mængde tid til at varme op som traditionelle elektriske ovne, selv om hverken varmer så hurtigt som naturgas komfur. For at advare brugere af, når overfladen er stadig varm, da du ikke kan virkelig føle sig eller se elementer under glas, kommer keramisk cooktops med et lys på den skærm, der angiver, at brændere er stadig hot. Når lyset går, ved du overfladen er sikkert at røre ved med bare hænder.

Pan og Pot overvejelser

De fleste pander, som du allerede har er velegnet til brug på en keramisk kogeplade samt. Men nogle producenter anbefaler ikke brug af støbejern: tunge støbejern gryder kan ridse den keramiske overflade, hvis du ikke er forsigtig, og især hvis du bruger dem på en regelmæssig basis. Sørg for, at ingen af dine pander er skæv på bunden, uanset deres materiale. Ujævn pander kan wobble frem og tilbage under varme og kan medføre ujævnt mad. Læs den vejledning, der kommer med din bestemt brændeovn for specifikke instrukser om, hvilke typer af pan er sikkert at bruge med din model.

Temperatur

Keramisk cooktops generere den samme type og mængde af varme som andre elektriske ovne. Indtil du er vant til nuancerne i din bestemt brændeovn, starter brænderen på medium varme og derefter hæve eller sænke temperaturen efter hvad du er madlavning og om komfuret er generere nok eller for meget varme for denne parabol. En af de fordele, som en elektrisk kogeplade har over gas er overskudsvarme. Når din mad er næsten færdig madlavning, vil slukke for brænderen--varmen tilbage i bredbånd slutte madlavning.

Rengøring

Rengøring en keramisk kogeplade er meget eaiser end rengøring et traditionelt element kogeplade, da der ingen er bredbånd at fjerne dryp pander til at skrubbe. Keramisk cooktops kræver en særlig renere, men. Denne renere er mildt slibende, til at hjælpe rense klæbrig eller brændt på fødevarer. Ser for renere uanset hvor keramiske cooktops sælges. Hvis din kogeplade er meget snavset, spredes et tyndt lag af renere over det med en fugtig svamp. Tillad renere at sidde i fem minutter, så brug en mild skrubber til at fjerne snavs. Brug ikke ståluld eller metal scrubbere på keramisk kogeplade; de forlader permanent ridser. For at lette rengøring, tørre op spild som de sker med en fugtig klud eller svamp.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com