Keramiske fliser Backsplashes & Design Idéer

July 4

Keramiske fliser Backsplashes & Design Idéer

I modsætning til glas fliser og perler giver keramiske fliser en rustik, håndlavede look til et køkken plads. Når der træffes beslutning på keramiske fliser backsplashes og design ideer, overveje hvor meget vægt du ønsker at henlede den ene væg i køkkenet. Hvis du vil oprette et kunstværk, vælge forskellige farver og teksturer, der lokker øjet. Hvis du vil hellere holde keramiske fliser design enkel, gå med ufærdige fliser, at binde i køkkenet counter top og møbler farver.

Håndmalet flise

Hånd-malet keramiske fliser, som mexicanske talavera, skabe en håndværker look med fed eller blide nuancer. Vælg et design til at gentage i området backsplash som en blå eller fløde fliser med en tynd gule sunburst-- eller vælge en blanding af håndmalet design. Blande sig abstrakte mønstre med fisk, træer og crest-lignende mønstre til at gøre en engagerende køkken kunstværk.

Ufærdige keramik

Oprette en rustik, grotte-lignende tone til dit køkken ved hjælp af unglazed keramiske fliser. Bruge slags brændt orange keramik bruges til spanske flise tagene eller urtepotter. Lag fliser ind i væggen i lange rektangler, små firkanter eller varierende dimensioner. Du kan tilføje en smule farve til væggen ved at indsætte et glas perle eller håndmalet, farverige keramiske fliser i designet.

Vægmaleri

Du opretter illustrationer bag komfur, vælge at gøre eller Kommissionen en keramisk flise vægmaleri. Skildre en landevej, en parisisk café, en by scene eller en månelyse nat til at oprette en provokerende tableau. Da keramiske fliser kommer i alle former, størrelser og teksturer, færdige eller ufærdige, kan du vælge at male dele af scener på enkelte fliser eller maling på alle fliserne, når de er indlagt i væggen. Du kan oprette et stort vægmaleri, som fylder hele backsplash område eller en panoramisk scene kun to fliser højt og syv eller otte fliser på tværs.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com