Keramiske fliser badeværelse forfængelighed ideer

January 17

Keramiske fliser badeværelse forfængelighed ideer

Når det kommer til keramiske fliser, er designideer uendelige. Fliser er et ideelt materiale til brug i badeværelset, især omkring forfængelighed, hvor vand stænk er hyppige. Brug din fantasi og kreativitet, når du placerer keramiske fliser omkring dit badeværelse forfængelighed.

Brug som en Backsplash

Den mest traditionelle og indlysende sted for keramiske fliser placering er som en backsplash. Uanset hvad din countertop materiale er, tilbyder flise en vandtæt accent til det. Små fliser eller store dem i enhver mønster eller farve giver et karakteristisk udseende. Ved hjælp af alle de samme farvetoner, som alle jordens farver, og derefter et par firkanter af farven på køkkenbordet eller gulvet spredt over hele din flise mønster vil binde i din farveskema perfekt.

Bære fliser omkring væggene

I et lille badeværelse, placere en kant af fliser som en backsplash og udvide fliser rundt badeværelse vægge i en smal linje, to til seks inches høj, til at give udseendet af en større badeværelse. Denne idé er illustreret i galleri af design på armenianceramics.com. Eller flise en eller alle af de hele vægge i badeværelset. Større badeværelser ville kræve en masse fliser til dette projekt og kan ikke anbefales.

Surround spejlet

Spejle kan være brugerdefinerede cut i uanset størrelse du vælger fra et glas virksomhed. For at give kanterne et færdigt look, gøre en kant af fliser omkring din spejlet over en forfængelighed. Bære tema i dit badeværelse i dit design til en fantastisk look, uanset om det er en tropisk tema ved hjælp af fliser med palmerne eller fisk eller en sydvestlige tema med rustikke udseende fliser. Danielskitchenbath.com viser en forfængelighed spejl omgivet af fliser. Det færdige resultat er et mesterværk af kreativitet.

Oprette en flise mosaik eller vægmaleri

Armenianceramics.com viser en keramisk flise vægmaleri udformet på væggen over et badekar. Denne flise idé kan bruges over eller i nærheden af din forfængelighed i en mosaik eller et vægmaleri af fliser, der svarer til eller accenter andre flisen i dit badeværelse. Mosaikken kan anvendes i stedet for et spejl eller ved siden af en. For en dobbelt håndvask forfængelighed med individuelle spejle, placere flise vægmaleri mellem spejle annoncer et elegant touch.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com