Keramiske fliser Table Top projekter

March 5

Tilføjelse af keramiske fliser til en eksisterende træbord kan være en kreativ måde at genoplive en træt indretning. Køkken flise tabeller kan være mere holdbare og lettere at rengøre end deres traditionelle træ kolleger hvis porøse overflader fælde fugt og mad rester, og kan fælde bakterier så godt. Fliser kan vælges til at koordinere med eksisterende indretning eller som en hoppe-off punkt til en samlet plads redo. Billigere end mange solid sten accenter, fliser kan dog blive brugt til samme formål klæde en ellers almindelig stykke af møbler ved at skabe en skinnende, farverige og slidstærke overflade er skræddersyet til en boligejer æstetiske smag.

Køkkenbord

Mange en kælder i USA har en form for tabel, der ville være egnet til dette projekt. Gamle træ stykker hvis ben er stadig robust, men hvis toppe har set bedre dage kan omdannes med en router, fliser, mørtel, fuger og en smule tålmodighed. Simpelthen flugt ud bordplade til en dybde, der ville rumme tykkelsen på flisen, tilføje en mastic eller mørtel at holde valgte fliser på plads, og injektionsmørtel omkring de indsatte fliser. Prøv at skabe et mønster med skræddersyede fliser, der repræsenterer hvert familiemedlem plads ved bordet.

Sofabord

Under om så meget slid som en typisk køkkenbord, er den træ sofabord. Dog kan tilføjer flise følgende metoden, der er anført ovenfor, endnu en gang gøre din tabel et sikkert sted at sætte en kop kaffe. Eksisterende sofaborde kan naturligvis blive reddet ved hjælp af denne model, men ufærdige træborde kan også købes på ethvert ufærdige møbler butik og sat til dette brug. Sofaborde kan er også en stabil af kvarteret garage og værftets salg, og normalt købes og flise til en brøkdel af hvad det ville koste for at købe en flisebelagt tabel i en detail indstilling.

Sengen står

Natbordet er et fælles sted at sætte glas vand. Det betyder desværre også, at sengeborde får en rimelig mængde væske spildt på dem. I tidligere generationer var løsning til sådan et problem at klædte stykke i marmor eller en anden hård, dekorative sten vandret overflade. Flisen kan så let anvendes for at opfylde en lignende formål for at tilføje holdbarhed og skønhed på samme tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com