Keramiske fliser udsmykning ideer til et køkken gulv

December 18

Køkken gulve kan gøres på næsten enhver vandtætte materiale--vinyl, marmor, endnu forseglede træ--men hvis du prøver at balance skønhed og holdbarhed mod omkostninger, intet er bedre end keramik. Keramiske gulvfliser er generelt billigere end de fleste andre hårde-flise materialer, lettere at installere og pleje end træ og uendeligt meget bedre ud end vinyl. Keramisk leveres også i en forbløffende vifte af stilarter og farver, mere så end de fleste andre gulve, så du kan som regel gøre dem arbejde med uanset look du går efter.

Det naturlige Look

Disse slanke, flade, farverige fliser, som du synes af når du tænker på keramiske er ikke den eneste form. Keramisk kommer i alle former for farver og finish, herunder nogle lavet til at ligne ufærdige marmor, sten og andre naturmaterialer. For en gammeldags eller rustikke køkken design, gå med jord-tone eller grå keramik med en ru sten finish og en ujævn overflade og endda lidt ud af firkantede figurer. Dette har den fordel af ikke at være alt for glat, når du går på det. Keramik har at blive forseglet for at forhindre fugt indtrængen.

Interspersing materialer

Hvis du har en poleret marmor bordplade eller en granit backsplash, men du kan ikke råd til at gøre hele gulvet i de dyre materialer, overveje at blande i et par fliser af disse typer med dit keramiske gulv. Keramisk kommer i så mange stilarter og farver, kan du næsten altid finde en stil, der vil gå med disse materialer. Brug ikke keramik, der efterligner den marmor eller skifer, men snarere se for keramik, der giver en grundlæggende supplerende kulisse, derefter køre en række af marmor fliser eller en central gruppering af skifer fliser inden for keramiske gulv mønster til at binde det hele sammen. Hvis du har rustfrit stål apparater, kan du endda få et par rustfrit stål fliser til tilfældigt intersperse med keramiske.

Gulv-vægmaleri maleri

De fleste mennesker er overrasket over at erfare, at det er muligt at male dine egne vægmaleri design på en keramisk flise gulvet. Det har at være gjort rigtigt, da keramik er lavet til at modstå ting som maling holder sig til det. Købe plain, ufærdige keramiske fliser (dette er en af de få gange du vil gøre det), installere det som sædvanlig, men ikke forsegle injektionsmørtel. Male over hele gulvet, fuger og alle, med en olie-baseret sealer-primer, derefter male dit mesterværk hen over gulvet i god olie maling. Forsegle det hele med tre lag af olie-baseret, gulv-grade polyurethan, slibning let mellem hver lag så den næste ene vil overholde. Figurer af fliserne vil vise nedenunder den ubrudte design af vægmaleri, giver det interessant tekstur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com