Keramiske gulv fliser Tips

March 7

Keramiske gulv fliser Tips

Keramiske gulv fliser kan ændre hele udseendet af et værelse. Det vil også give dig en nem at rengøre overfladen, der er yderst holdbart. Korrekt installation og pleje vil give dig et gulv, der ser nye for kommende år. Installere gulv fliser er helt sikkert noget praktisk boligejer kan gøre selv, men det vil tage tålmodighed og tid. Mange gulv fliser specialister har brugt år perfektionere deres kunst og det er ikke noget du bare kan smække sammen i et par timer.

Design

Keramiske gulv fliser kommer i mange forskellige størrelser, former og farver. Du skal udvælge størrelse og farve og design på gulvet i stuen, før du køber nogen flise. Vælg en farve, der vil supplere værelset og vil være lidt neutral, hvis du ønsker at ændre indretningen af værelset på et senere tidspunkt. Der er mange nuancer af brune, beige og hvide, sammen med lys nuancer af farve og bølgepap. Endnu er der fliser der ligner træ planker i et par forskellige farver.

Sætte små fliser i et lille værelse at gøre rummet synes større. Brug store fliser eller træ planke fliser i store rum til at give en mere hjemlig atmosfære. Hvis du beslutter dig for firkantede fliser, prøv at placere dem i forskellige mønstre som regelmæssige rækker, offset rækker eller i en diamant mønster. Et mønster vil skille sig ud over resten til den bedste look i rummet.

Substrat

Kontroller gulvet struktur er i god stand og uden skader eller rot, selvom du gonna dække det. Dækker over et problem er aldrig en god idé; løse problemet først. Hvis du vil installere over en betonplade, gøre en fugt test først. Dette kan opnås ved at tape en 15 x 15 tommer stykke plastik til slab for omkring 72 timer. Hvis der er fugt under plast, når du fjerner det, er de slab vandindhold for høj til at installere flisen. Du bliver nødt til at tørre længere eller finde ud af, om der er en utæthed et sted giver fugt problemer. Når pladen er fugt fri, Sørg for det er niveau. Du kan male ud høj steder og bruge en etage leveler for lav steder, hvis det er nødvendigt, men det skal være plan.

Hvis underlaget er krydsfiner, skal du installere en cement backer-bord. Nogle installatører skrue backer-brættet højre ind på strøer og tape sømmene. Det er bedre at bruge en tynd sæt mellem backer-bord og krydsfiner til at forhindre støj såsom knirkende flisen er indstillet. Dette er mere dyrt og tidskrævende, men det er vel værd indsatsen senere nede ad vejen. Sørg for at bruge cement skruer til at skrue i cement board, selvom du bruger tynd sæt.

Starter ud

Bruge en laser niveau og en kridtstreg på den længste uhindret væg i rummet. Må ikke nogensinde antage at væggen er lige, fordi det er nok ikke. Bruge linjen kridt til at starte din første række, og med tilføjelsen af afstandsstykker, bør det være lige fra da af. For at skære fliser, måle, mærke med en fedt-pen og bruge en våd sav. Dette vil gøre de bedste og reneste nedskæringer. Du skal muligvis flise snippers hvis du nødt til at skære en flise rundt i bunden af et toilet, eller du kan gøre flere så nedskæringer og bræk stykker at danne form, du har brug for.

Sprede den tyndt sæt

Bruge en fire-tommer indskåret murske til at sprede din tynde sæt på gulvet. Hold murske i en 45-graders vinkel til gulvet og spredt ud nok til at lægge mellem to til fire fliser. Fastsætte flisen, ikke trække det hen over det tynde sæt. Skub derefter ned og drej lidt til at sprede selvklæbende. Afhente den første flise for at sikre du har mindst en 90 procent dækning på flisen. Brug afstandsklodser mellem alle tilstødende fliser. Dette vil holde dine fliser, lige og endda. Hvis du har besluttet at gå med en offset række, starter den anden række af fliser med en halv flise, og derefter bruge fuld fliser indtil anden enden, og derefter en anden halv flise. Dette vil holde dit rækker helt udligne hele gulvet.

Fugning

Gulv flise injektionsmørtel kommer i mange farver. Borte er dagene af kun hvide injektionsmørtel. At vælge en mørkere farve injektionsmørtel viser mindre snavs og pletter. Hvis du foretrækker hvid eller en lys farve, men er tricket at bruge en god kvalitet cementmørtel sealer og bruge mindst tre frakker. Tillad sealer til tørre mellem frakker, og ikke tillade nogen at gå på gulvet, indtil du er færdig med alle tre. Dette bør holde din injektionsmørtel nem at rengøre så længe du har tendens til spild lige bortrejst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com