Key West Interiør Design Idéer

October 30

Key West Interiør Design Idéer

Lyse farver, rene linjer og minimal rod kommer til at tænke, når tænker på Key West interiør design. Møbler i disse sydlige Florida boliger er ikke pladskrævende eller overvældende; Det er i stedet, enkle og lette at omgås. Designere i området stræber efter at bringe udendørs i så meget som muligt gennem inddragelse af store vinduer med minimal dækning og levende farve valg, der efterligner sand, solen og havet.

Lyse farver

Boliger i Key West er berygtet for dristige farver. Indarbejde lyse blues, der trækker i nuancer af havet, lyse gule, der efterligner solskin og lys pink, lilla og grønne, der supplerer farver af smukke blomster og sund græs. Maling vægge en neutral hvid eller beige referere til farverne i sandet. Denne palet hjælper med at bringe de udendørs omgivelser inde i hjemmet.

Boligudstyr

Boligudstyr i Key West er alt om komfort og brugervenlighed. Møbler er sjældent tunge eller statelige. Idéen i Key West indretning er at skabe et rum, hvor venner og familie føler sig tryg. Indeholder naturlige stoffer for at bringe den fastsatte tilbage atmosfære af øen lever til livet. Stoffer, der er nemme at vedligeholde maksimere en sorgløs beboelsesrum. Placer en komfortabel sofa, kærlighed sæde og stol i stuen. Omfatte i midten en osmannisk, hvor gæsterne kan afstive deres fødder og Nyd den tropiske atmosfære afslappet komfort. Oprette en romantisk weekend i soveværelset med møbler i hårdttræ eller støbejern. Bruge en finurlig, blomstret print dyne og puder på sengen. Husk at Key West tropisk stil inkorporerer en pulserende farvepalet i hvert værelse, så smid et tæppe på gulvet til accent lyse farver i sengetøj.

Ø kunst

Krydre din Key West-inspireret rum med nogle stykker af kunst. Med ø i tankerne, søge efter kunst, der trækker udendørs i farver. For soveværelser og badeværelser, finde finurlig vægmalerier af tropiske blomster landskaber, havet eller endda havet liv. Til stuer, spisestuer eller køkkener, finde levende fotografering af blomster, fyrtårne, skaller eller både. Vælge stykker, der er specielle eller meningsfuldt for dig og din familie. Fokusere på at skabe en komplet Key West humør med inddragelse af disse kunstneriske funktioner.

Nautiske tema

Nautisk indretning er tidløs og meget ofte indarbejdet i traditionelle Key West interiør design. For at opnå et nautisk udtryk, tilføje elementer, der minder dig om havet. For eksempel, hænge et gammelt skib hjulet på din stuevæggen. Placer en glasskål på din spisestue bord fyldt med muslingeskaller du har indsamlet fra stranden. Endda kaste et par pyntepuder på sofaen med print af skaller, fisk eller skibe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com