Kid's Murphy Bed ideer

May 9

Kid's Murphy Bed ideer

Få mest ud af ledig plads med en Murphy bed for et barns værelse. Sengen kan foldes ned til brug eller gemt pænt væk når du kræver yderligere spilleområdet. Uanset om du vælger at tilføje en ekstra seng til dit barns værelse for sleepovers eller bruge det som dit barns centrale seng, Murphy senge købt eller tilpasset til dine specifikke krav.

Kabinet

En populær ting at gøre med Murphy senge er at skjule den ydre side af sengen for at ligne kabinet. For et barns værelse, male kabinet i lyse farver til at arbejde med resten af rummet. En idé er at tapet paneler af 'kabinet' i børnevenlig grafiske prints. Vælg farverige geometriske mønstre, striber, prikker, frihåndstegninger og karakter drevet dyreprint. Eller for en monokromatisk værelse, male skabet en mørkere nuance end væggene. Indretningen af kabinettet kan ændres som barnets smag ændringer.

Skrivebord

Kigge efter en Murphy bed design, der inkorporerer et skrivebord. Skriveborde og senge er de to mest plads tidskrævende elementer i et barns værelse. Maksimere pladsen ved at vælge en Murphy bed, der kombinerer to. Indstillinger omfatter en desktop at foldes ned til huset en lille dobbeltseng eller et skrivebord, der vil flanke sengen. Når den er foldet er ekstra gulvplads tilgængelige. Når den er foldet ned, fungerer seng og skrivebord kombinationen som en samlet enhed. Finish omfatter træ i lys og mørke nuancer, hvid og sort. Eller du kan bygge en selv og maling eller pletten det du vil.

Tavle eller staffeli

En anden idé er at installere en overdimensioneret tavle på undersiden af Murphy bed. Når sengen er op, kan tavlen bruges. Uanset om du vælger at ramme tavlen med en farvestrålende ramme eller lade det som er, en tavle vil give din spirende kunstner plads til at tegne. Eller oprette et staffeli til undersiden af sengen. Installere et staffeli med ben, som foldes ud fra Murphy bed med en rulle papir, art. Tuck kunst leverancer i en skuffe eller kabinet på enten side af sengen.

Locker Bed

Oprette en mur af skabene for at skjule Murphy bed i dit barns værelse. Vælg en levende farve at male skabene--kirsebær rød, cerulean blå, lime grøn eller fuchsia--at supplere eksisterende indretning. Flanke seng med to fuldt funktionsdygtig garderobeskabe og dække på undersiden af sengen med dørene til flere andre garderobeskabe. Det faktiske antal døre kræves til dette projekt vil afhænge af bredden af sengen. Når sengen er foldet, vil det ligne en mur af garderobeskabe. Skabene vil give ekstra lagerplads og kan bruges til en piges værelse eller en dreng, afhængig af farveskema.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com