Kids' soveværelse Divider idéer

July 27

Kids' soveværelse Divider idéer

Uanset om dine børn deler et soveværelse valg eller nødvendighed, skal du give dem med en smule af privatlivets fred inden for dette rum. En rumdeler vil opnå dette som godt som visuelt opdele rummet i forskellige sektioner ejerskab, brug eller formål. Mange forskellige muligheder der findes for at opdele et værelse fra semi-permanente strukturer til dividers, som er nemme at flytte og omarrangere når børnene behov ændrer.

Henrettelser ved hængning

Hvis børnene deler en køjeseng, hænge gardiner på den nederste køje, der kan være lukket for privatlivets fred; Hæng et andet sæt fra loftet, hvis det ønskes, kan være lukket omkring den øverste køje. Hvis der er separate senge, opdele rummet ved hængning strenge eller plader, noget dekorativt fra loftet. Du kan hænge strenge af perler eller lys fra en række af cup kroge. Installere en væg til væg-, loft-monteret gardinstang på tværs af rummet, og hænge gulv til loft-gardiner eller lange strimler af båndet; både kan trækkes til side i løbet af dagen til at åbne op i rummet og kan drages lukket for privatlivets fred om natten.

Møbler

Kører reoler ryg mod ryg ned i midten af rummet vil øge børn plads samtidig med at definere hvert område. Du kan også placere en linje af høj, parrede dressers eller overskabe, forskudt således at alternative stykker af møbler står over for de modsatte sider af rummet; lim ark af kork til ryggen af møbler til lave opslagstavler, eller lad børnene hænge plakater i det "tomme" rum. Du kan også købe hvert barn en lukket hems; de sover på toppen af strukturen, over en lille undersøgelse eller spille område med privacy vægge.

Skærme

Dekorere træ og stof tri-fold skærme for fleksible, oplagre rum dividers, eller tilslutte tre store skodder eller træ døre med hængsler, og stå dem mellem sengene. Vedhæfte en top-monteret glidende skabet døren runner på loftet, og hænge spejlet døre til en rumdeler, der kan omarrangeres efter ombordværende krav. Ser i secondhand kontor forsyning butikker for bærbare kubisk vægge; disse footed dividers er ikke kun solid endnu nem at flytte, de er beklædt med opslagstavle stof og giver et minimum af sound sløvende. En mere permanent løsning, skal du installere harmonika døre, der kan opdele rummet helt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com