Kina Hutch Display Tips

February 5

Kina Hutch Display Tips

Ser ind i et kabinet Kina undertiden føles som at kigge gennem et vindue i tid. Hvis du har arvestykke Kina, kan du huske dine bedsteforældre eller familieferier. Hvis din Kina var en gave, kan du huske din bryllupsdag og venner og familie, der gav dig hvert stykke, symboliserer deres ønsker for din lykkelig fremtid. Samleobjekter du købt kan minde dig om hvor du var, og hvem du var sammen med Hvornår du først opdaget hver skat.

Plads

Mængden af ledig plads vil diktere din skærm til en høj grad. Hvis du har en 12-sted indstilling af Kina med alt ekstra, men kun et lille hjørne skab, vil du sandsynligvis nødt til at vise et udsnit og gemme resten. Omfatter én eller to kuverter og så mange større stykker, ligesom en kande eller en suppe terrin, som vil passe uden ser overfyldt.

Fuld størrelse kabinetter tilbyder mere fleksibilitet. Den traditionelle tilgang er at stå hver plade på kanten og vise resten af hver kuvert foran dem. En anden mulighed er at vise et udsnit og gemme resten, forlader plads til at vise større stykker, krystal eller noget andet der dig skat.

Tips og Tricks

Akryl stande er fantastisk display værktøjer, især for større stykker. De tilbyder en måde at variere højder og give den illusion, at nogle stykker svævende i luften.

Vise din samling i sit bedste lys. Hvis din Kina hutch ikke kom kablet for lys, kan du vælge at få en elektriker wire det for dig eller diskret tilføje batteridrevet lys.

Ikke små riller i din hutch at stå plader på kanten? Intet problem. Pushpins arbejde stor, som gør gummibelagt skridsikker hylde liners.

Drapering fløjl inde i din Kina hutch tilføjer en rig tekstur og en smuk kulisse for dit Kina. Hvis din stil er mere moderne, er spejle en god mulighed.

Arrangere din mest blændende sted indstilling på et bord, og købe akryl eller wire plade indehavere af forskellig størrelse står det på kanten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com