Kinesisk lanterne håndværk ideer for juniorer

August 7

Kinesisk lanterne håndværk ideer for juniorer

Kinesiske lanterner er en fælles dekoration i Kina, især i løbet af månenytår, Lantern Festival og Mid-Autumn Festival. Mange juniorer beundre disse kinesiske lanterner og kan oprette deres egen lanterne håndværk. Fra en enkel lanterne projekt til en mere kompleks lantern, kan teenagere bruger deres fantasi til at gøre en kinesisk lanterne deres venner vil misunde. Foretage en hurtig tur til den lokale håndværk butik for at få de få forsyninger behov.

Styrofoam kopper

Et simpelt kinesisk lantern for teenagere til at gøre, skal du to Styrofoam kopper (uanset størrelse), akrylmaling, håndværk lim, saks, piberenser og filt. Stikke to huller i bunden af en af skum kopper og fastklæbe begge ender af røret renere i hvert hul. Dette vil skabe en løkke, så du kan hænge lygten. Brug håndværk lim til lim munden af kopper sammen og lade det helt tørre. Når Kopperne er tør, bruge enhver farve akryl maling til at male kopper. For ekstra dekoration, skal du bruge glitter lim til at dekorere kopper. Skær et stykke af filt og pak det omkring bunden kop. Skære frynser i filt, der hænger fra cup til dekoration.

Silkepapir

Lave en kinesisk lanterne af farvet silkepapir, lim, en hæftemaskine, tråd, sort karton og en blyant. Brug en blyant til at design windows på sort karton. Skære vinduerne og lim silkepapir over vinduerne til at dække dem. Rulle sorte karton i en cylinder form og Hæft enderne sammen. Stikke to huller nær toppen af cylinderen og sætte tråd i huller til at hænge lygten. For flere dekoration, tilføje glimmer, perler, maling og strygere hængende fra bunden af lygten.

Indpakningspapir

Oprette en kinesisk lygten bruger gavepapir eller opførelse papir. Fold stykket papir i halvdelen, så det giver en lang rektangel. Skære 1/2-tommer strimler i papiret går i retning af toppen, men ikke skære hele vejen gennem kanten af papiret (forlade om 1 tomme øverst). Gøre dette hele vejen på tværs af papiret, og træk derefter papiret ud. Rul papiret i en cylinder form og lim eller Hæft enderne sammen. Gøre et papir håndtere byggeri papir og lim eller Hæft det til toppen af lygten. Oprette flere lanterner i en række farver og streng dem på et stykke garn eller tråd til at hænge op. For ekstra dekoration, bruge maling og glitter penne til at dekorere lanterner.

Craft Wire

Brug håndværk wire og silkepapir at gøre en kinesisk lanterne. Gøre flere forskellige størrelser cirkler ved hjælp af craft wire. Oprette store og derefter store til små ringe små, så lygten vil være i form af en bold. Bruge origamipapir eller silkepapir for at lime omkring wire ringe. Wrap papir stramt omkring ringene og dekorere ydersiden af lantern bolde. Fastgør et stykke snor eller håndværk ledning til toppen af lanterne til at hænge til pynt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com