Kirken Pew stilarter

October 25

Kirkens stolestader er lange bænke lavet af holdbart træ såsom rød eg eller mahogni. Mens det grundlæggende design af bænkene er den samme, typografier variere, og du kan identificere dem ved at kigge i enderne af bænkene.

Enkel

Lavet af simpelthen skåret boards, er simple træ kirkebænkene den mindst dyre og ældste form af pew stil. Simple træ kirkebænkene typisk har ikke dekorative ender og findes stadig i mange maleriske land kirker.

Cantilever

Cantilever stil pew har endestykker, der er forbundet med ydersiden af den plads, at skabe en mere moderne stil af boligtekstiler.

Traditionelle

En traditionel pew stil er endestykke er i massivt træ. Nogle mere udsmykkede kirkebænkene indarbejde rulle arbejde eller gravering til at forbedre udseendet.

Classic

Stolestader, der har en klassisk eller historisk stil er dem med en waby eller skrånende design. Pew enderne er solid og har normalt en routered designet langs kanten.

Stol siddepladser

Nogle moderne kirker har erstattet kirkebænkene med polstrede stole. Stolene låses sammen for at forhindre enkelte stole i bevægelse. Ved hjælp af enkelte stole skaber maksimale kapacitet siddepladser i kirken


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com