Kit til at udfylde huller og revner i vægge

October 28

Kit til at udfylde huller og revner i vægge

Standard kit, også kendt som fyldstof, bruges til træ overflader. Det kan forsegle et område, hvor en mur møder et vindue eller dør til at holde ud udkast og skaber en energi effektive hjem. Malere bruge ofte putty for at udfylde huller før og efter maleri til at oprette en glat overflade og skjule mangler. Der er også en ikke-standard række putty specifikt til brug på cement overflader.

Typer

Der er tre typer af træ Kit: gips-, nitrocellulose- og akryl-baserede. Træ Kit indeholder varierende mængder af træmel, savsmuld, calciumcarbonat og gips. En lim stof holder ingredienserne sammen og hjælper det overholde væggens overflade. Gipsbaserede kit er kun tilgængelig i pulveriseret form. Det kræver kun vand til form kit. Efter hærdning opstår, kan Gipsbaserede putty ikke renses. Når tør, kan acryl-baseret kit stadig renses op ved hjælp af xylen, acetone eller toluen. Nitrocellulose-baserede putty kræver acetone eller lak fortynder til oprydning efter hærdning.

Overvejelser

Vægge udvikle buler, revner og mangler fra daglige eksponering til husholdningsbrug aktiviteter og fra ting som negle placeret i dem til at holde billedrammer. Kit vil med held touch-up og skjule disse beskadigede områder når den anvendes. Det virker for både indvendige og udvendige overflader. Når du anvender putty før maleri, dække det kit overflade med primer for et færdigt udseende. Kit kommer i små rør, forblandet bøtter og pulverform. Pulveriseret formularer kan boligejer at blande små mængder ad gangen med kun minimal affald.

Ansøgning

Anvende træ kit til en ren overflade, så det overholder godt. Skræl væk enhver gammel maling inden påføring. Nogle typer af kit overholder bedste på en lidt våd overflade. Glat den første frakke af kit fra top til bund, ved hjælp af en murske, en spartel eller fingrene. Sørg for at putty er flush til væggens overflade og der er ingen mærkbar bump. Tillad putty tørre for fire til 12 timer. Nogle producenter tyder på venter tre dage før du anvender en primer og maleri. Hvis overfladen føles ru at røre, overveje, slibning for at opnå det ønskede udseende.

Cement Putty

Cement kit virker på både indvendige og udvendige cement vægge. Det kan hjælpe udfylde huller på cement vægge og udjævne skønhedsfejl på væggens overflade. Det begynder som regel at sætte i 1 1/2 timer efter påføring. Anvend kun en frakke på et tidspunkt for det bedste udseende og sand når tør at opnå den ønskede virkning. Aldrig gælde cement kit til en våd overflade. Bære beskyttelse af hånd og øje, når du bruger. Altid vaske alle værktøjer umiddelbart efter påføring at holde cement kit fra hærdning på værktøjets overflade. Cement kit kommer som en forblandet epoxy fyldstof eller pulver. Kit, der findes i pulverform som regel kun kræver vand at blande.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com