Kitchenaid specifikationer for Model KBFS25ETBL

November 1

KitchenAid KBFS25ETBL er en fransk dør køleskab. ETBL køleskab er sort. Fryseren er i bunden og der er to køleskab døre. Når du køber nogen apparat, er det vigtigt at vide, hvad specifikationerne. Denne måde, vil du vide, hvilken model vil arbejde med dit køkken plads og magt krav.

Dimensioner

Dybden af denne køleskab er 34 1/8 inches. Denne dybde omfatter dørhåndtag. Højden er 69 7/8 inches. Højden omfatter hængsel fælles landbrugspolitik. Bredden er 35 5/8 inches. Dybden af køleskabet med døren åben 90 grader er 48 inches. Kontroller den plads, du er interesseret i at placere køleskabet opfylder disse specifikationer.

Placeringer

Døren har ikke nogen hylder, men der er fire justerbare døren placeringer. Der er et æg bin og to gallon døren placeringer. Køleskabet indeholder crispers for frugt og grøntsager.

Fryser

Fryseren indeholder en øvre og nedre kurv. Kurvene strække bredde og længde af fryser for nem opbevaring. De trækker med fryser døren. Der er 40 Watt lys der skifter, når du åbner døren. Der er en is dispenser system, selv om det ikke indeholder et i-dørs is dispenser. Det tager tre timer at producere en fuld batch af is. Når dispenseren er full slukker ice maker automatisk. Denne model har fryser på bunden og køleskab på toppen.

Vand

Der er en indre vand dispenser system, der indeholder et vandfilter. Vandfilter varer 750 gallons. Det kommer med en vand filter indikator, der vil lade dig vide, hvornår filteret skal ændres. Vand dispenser er på højre side af køleskabet inde i kølerummet.

Kapacitet

Kapaciteten i fryseren er 7,3 kubikfod. Køleskabet holder 17,5 kubikfod og den samlede kapacitet af køleskabet er 24,8 kubikfod.

Magt

Køleskabet kører på 115 volt og 60 Hertz. for at køre køleskabet strømforsyningen skal være smeltet og en jordet kredsløb er påkrævet. Specifikt; et separat kredsløb for apparatet og en tid forsinkelse sikring anbefales. Køleskabet er energy star bedømt. Energy star er en global standard for energieffektivitet. Denne bedømmelse er tildelt til produkter, der er i de øverste 25 procent mest energieffektive apparater.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com