KitchenAid Superba opvaskemaskine fejlfinding

October 26

KitchenAid, et mærke for Whirlpool Corporation fremstiller forbruger-grade Hjem apparater, herunder opvaskemaskiner Superba mærke. Disse er en række indbyggede opvaskemaskiner, som kræver støtte af kabinet til at holde dem oprejst. KitchenAid opfordrer dig til at prøve at fejlfinde eventuelle problemer med din opvaskemaskine før du kontakter virksomheden, især hvis det er uden for garanti. Du kan ofte løse simple problemer selv og spar penge på tekniker gebyrer.

Ikke rense ordentligt

Altid korrekt indlæse opvaskemaskinen, og Blokér ikke sprøjte med store gryder og pander. Brug altid den anbefalede mængde vaskemiddel, og Anvend ikke gamle vaskemiddel. Fjern eventuelle etiketter fra flasker og dåser til at holde disse objekter fra kommer løs og blokere din spray arm eller pumpe. Hvis dit vand ikke er varm nok til at rense dine retter, øge din vandvarmer temperatur til 120 grader Fahrenheit eller højere. Forøge hjem vandtryk til mellem 20 og 120 psi, hvis det er for lavt. En skyl statsstøtte anvendes til at reducere steder på retter. Brug ikke vaskemiddel, hvis du har et højt jernindhold i vandet, da det medfører brune pletter på dine retter.

Ikke kører

Hvis din opvaskemaskine ikke kører, skal du kontrollere hvis den er tilsluttet og at stikket sidder i stikkontakten. Din opvaskemaskine vil ikke køre under en strømafbrydelse. Vent til din magt til at komme tilbage, og genstarte din opvaskemaskine. Vende vand spærreventil til "On" position, og stramt lukke døren til opvaskemaskinen. Tjek din sikringer og circuit breaker, og skifte ud nogen blæst sikringer. Nulstille din circuit breaker, hvis det er blevet udløst. Ikke overbelaste din opvaskemaskine, da dette kan stoppe motoren. Afvente sig hen til omdrejning igen oven på. Hvis det ikke sker, skal du kontakte en servicetekniker.

Støj tørring /

Det er normalt, at din opvaskemaskine til at gøre en vis mængde af støj under vask. Hvis dine retter ikke tør, check for at se om du har opvaskemaskinen indstillet til en opvarmet-tørring indstilling. En skyl statsstøtte anvendes til at hjælpe med tørring, og ikke overbelaste din opvaskemaskine. Det er normalt for plast til ikke helt tørt. Altid korrekt indlæse dine retter for at holde retter fra at ramme hinanden. Dette kan forårsage flisning.

Andre bekymringer

Må ikke stoppe din opvaskemaskine, før den er færdigafkølet; Dette kan medføre vand at bo i opvaskemaskinen. Hvis din opvaskemaskine ikke vil fylde med vand, skal du kontrollere hvis overfill beskyttelse kan frit flytte. Hvis ikke, tryk på det for at frigøre det fra dets nuværende placering. Hvis du stadig har vaskemiddel i opvaskemaskinen, når cyklussen er færdig, ændre din opvaskemaskine vaskemiddel. Brug ikke skummende rensemidler eller for meget vaskemiddel, da dette kan efterlade en hvid hinde på dine retter og opvaskemaskine. Køre din opvaskemaskine på regelmæssig basis for at reducere lugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com