Kits til opbygning af vugger

December 19

Kits til opbygning af vugger

Uanset om du eller en ven forventer en baby, er gør brugerdefinerede elementer for børnehaven en god måde at både spare penge og give en personlige touch. Barnesenge er både yderst funktionel og også har en stor affektionsværdi, ofte bliver overleveret fra generation til generation i en familie. Uanset om du er en erfaren woodworker eller en novice, er der kits til opbygning af Krybber, der passer til mange niveauer af erfaring.

All-in-One krybbe Kits

Der er flere krybbe kits kan købes, der omfatter instruktioner, grundlæggende hardware, begyndervanskeligheder skinnerne og madras fjedre. Virksomheder, der tilbyder disse kits omfatter Woodsmith butik og BobVila.com. Disse kits er en glimrende mulighed for personer, der har grundlæggende træbearbejdning færdigheder, men har brug for nogle retningslinjer, eller for dem som kan ikke have en butik i nærheden til at købe de nødvendige dele. Kits fra begge af disse relators er i overensstemmelse med USA forbrugernes sikkerhed retningslinjer vedrørende børns krybber.

Krybbe instruktioner for erfarne Træsektoren

For personer med en højere grad af dygtighed, kan bare et sæt af instruktioner købes. Disse kits er for folk, der har et højt niveau af træbearbejdning færdigheder og er også i stand til at købe alle de nødvendige dele. Disse kits er billigere, så kits der omfatter dele, så de er en god mulighed, hvis du opfylder disse krav. Som de Krybber, der disse kits bygge er også i overensstemmelse med USA forbrugernes sikkerhed retningslinjer, foreslås det, for at følge instruktionerne, præcis medmindre du er meget fortrolig med disse retningslinjer. Virksomheden BobVila.com bærer krybbe kits af denne art.

Skræddersyede Cribs

For den ultimative personlig krybbe, vælge en virksomhed, der lader dig tilpasse din egen krybbe. På Hardware Amerika du vælge de funktioner, du ønsker på din krybbe, og de sender dig en hardware kit, der opfylder dine specifikke krav. Denne indstilling er fremragende for folk, der ved præcis hvad de vil eller har nøjagtige behov de har brug for deres krybbe til at opfylde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com