Kits til vindue behandlinger

May 9

Kits til vindue behandlinger

Der er en række forskellige kits til vindue behandlinger til rådighed, uanset om du søger at forbedre din indretning, skabe et sikkert rum for børn eller reducere energispild. Alle kits er forholdsvis enkel, især hvis du bruger de video eller billede instruktioner. Hvert kit indeholder alle de nødvendige materialer (ikke forsamling værktøjer).

Gesims Kit

Der er ingen sy gesims kits til rådighed, så du kan nemt oprette gesimser ved montage, udsmykning og hængende gesims bestyrelser, der er inkluderet. Disse kits omfatter også en gratis trinvis instruktions video for at guide dig gennem processen. Disse kits indeholder 16-tommer extensions, monteringsbeslag, fem-tommer endestykker, skruer og ankre og en magisk tuck værktøj.

Ledningen eftermontering Kit

Eftermontering vindue behandling ledninger for at skabe en mere børnevenlig plads kan forhindre utilsigtet kvæler. En af de vigtigste mål er at fjerne loopes trække ledninger til mini-blinds og plisseret nuancer, der er foretaget før 1995. Sættet indeholder også ledningen stopper og instruktioner om, hvordan du installerer dem. Disse er vandrette persienner og trådede nuancer, der er foretaget før 2001.

Vindue isolering Kit

For at skabe større energieffektivitet og komfort i vintermånederne, blev plast vindue isolering kit oprettet. Det omfatter plast plader og dobbelt-stick tape. Omhyggeligt måle og skære plader for at dække vindue rammekanten tættest på glasset. Knytte bånd omkring alle kanter til at skabe en kontinuerlig forsegling af tape, og tryk det fast til plastfolie kanter. Bruge en føntørrer til at opvarme plast indtil det sæler og krymper stramt til vinduesrammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com