Klapperslanger & sådan slange bevis Yards

December 1

Klapperslanger & sådan slange bevis Yards

Klapperslanger er mest almindelige i hot ørken områder som Arizona, New Mexico og det sydlige Californien, men klapperslanger bor alle i hele USA. Når en klapperslange er forskrækket eller føler sig truet, leverer det en giftige bid, når venstre ubehandlet, kan forårsage død af lammelse eller kredsløbssygdomme anholdelse. Derfor, de fleste foretrækker at holde klapperslanger langt væk fra deres hjem, familier og skadedyr. Ifølge California Department af fisk og vildt giver en klapperslange hegn den bedste beskyttelse mod de farlige slanger.

Instruktioner

•Tag bunker af vegetation, træ og sten fra din værftet og holde din græs mejet kort sagt for at modvirke klapperslanger fra lever og skjule omkring dit hjem. At holde en klart værftet vil også modvirke byttedyr dyr som kaniner og mus, og vil gøre det lettere at få øje på nogen farlige slanger, at snige sig ind.

•Measure omkring omkredsen af din værftet i forberedelse til oprettelsen af et hegn. Grave en 6-tomme-dybe hul hele vejen rundt omkredsen. Bruger en økse, hugge ned nogen træer, buske og andre store planter inden for en 5-fods afstand af denne trench--slanger kan klatre op til toppen af en stor plante og indtast din værftet måde.

•Purchase nok wire hegn rundt om din værftet. Vælg hegn omkring 3 fod 6 inches lang med en mindre end 1/4 tommer til at forhindre klapperslanger fra krybende gennem mesh. Brug bidetang til at klippe hegn til størrelse.

•Bury wire fægtning i renden omkring din værftet, så det udvider 3 fod højt, med 6 inches under jorden. Vippe hegn 30 grader fra din værftet.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når at fjerne bunker i din værftet, som en klapperslange kan allerede gemmer sig der.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com