Klasse forskelle og kvaliteten af Counter granit

January 29

Klasse forskelle og kvaliteten af Counter granit

Ligesom mange prydgenstande vurderes kvaliteten af granit primært af sit udseende og visse fysiske egenskaber. Granit er blevet mærket af luksus for mange malere og forbrugere, som et produkt af valg til køkken og badeværelse bordplader. Kvalitet varierer meget og er ikke altid let at genkende ved første øjekast. Importeret fra Indien, Kina, Brasilien, Italien og Sydafrika, kommer granit i mange forskellige farver. Sort, kobber, hvid, crimson og grøn er blandt de mest populære farvevalg.

Overflade

Overfladen af en kvalitet granit bordplade bør have meget få synlige gruber og være konsekvent i farve fra den ene ende af pladen til den anden. Selv om alle granit har et par gruber, jo færre desto bedre. Sværere, er højere kvalitet granit mere ridsesikkert, med ridser nemt buffed ud når lejlighedsvis en vises på dens overflade.

Håndværk

Granit er i sagens natur smukke uden nogen indflydelse fra eksterne kilder, er der nogle sidste hånd, der tjener til at tæmme granit, gør dem mere færdige og egnet som en del af ethvert hjem decor. Et sidste touch, der definerer et kvalitetsprodukt er at polere granit på tællerens underside til glat ru overflader, hvor folks hænder har tendens til at vandre. Rødding er en anden beskyttende efterbehandling funktion, der vil forhindre revner når granitten er installeret, og fra slitage gennem årene. Denne proces indebærer tilføje stål stænger til kanalerne skåret i undersiden.

Mangler at marginalisere kvalitet granit

Hårfine revner sabotere integriteten af granit og kan forårsage slab til shear. Det er afgørende at grundigt undersøge hele slab forudgående at købe. Købe fra en velrenommeret butik med garanti er vigtigt, da hårgrænsen knæk ikke er altid indlysende indtil senere i livet i bordplade. En anden kvalitet bekymring værd at nævne er ujævn tykkelse over hele pladen. Ujævn højder i granit slab er forstørret når granitten er installeret. Få forbrugere ønsker at gøre en væsentlig investering i granit til at oprette et luksuriøst køkken eller badeværelse, blot for at opdage at overfladen er svært at installere og ser ikke niveau når du er færdig.

Installation

Installation af granit er hårdt arbejde. Ansætte en erfaren installatør kan gøre hele forskellen. Forkert installation kan medføre problemer i smuk granit, der vil ødelægge bordplade. Granit bordplader er blevet rapporteret at bryde på lejlighed. Forbruger er adviserede hen til indskrive referencer til installatører til at forebygge problemer. Efterbehandling granit sømme, således at de passer til farven på granit toppen, og nivellering bordplade, kræver en erfaren granit professional.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com