Klassisk italiensk udsmykning

June 25

Klassisk italiensk udsmykning

Klassisk italiensk design og indretning indbydende. Det bringer den gammeldags charme og ro i Italien og romantik i hjemmet. Rige, jord-tone farver, intrikat detaljerede møbler og Boligtilbehør er centrale elementer i italiensk udsmykning. Vindue behandlinger, væg farver, møbler og indretning tilbehør kan nemt omdannes til at skabe en varm, romantisk rum, inspireret af Italien.

Vægge

Tekstur, tekstur og mere tekstur. Væggene i en italiensk indrettede værelse er rig på tekstur. Og hvis det er det look, du ønsker, der er flere måder at opnå dette. Simpel maleteknikker med korte strøg med pensler fyldt med maling vil give udseendet af en tekstureret væg. For en endnu mere italiensk look, kan du anvende yderligere gips på overfladen af muren. Vægfarve sætter stemningen og giver inspiration til resten af værelse design. Da italiensk stil indretning er inspireret af jorden og naturen, vælge jord-tone farver til dine vægge. En væg malet i et rige terra cotta omgivet af vægge i en sandstrand beige vil give plads fornemmelsen af en italiensk villa.

Vindue belægninger

Når dressing vinduerne i dit italiensk-inspireret værelse, tænker om to ting: farve og tekstur. Ligesom væg farver, der anvendes i et værelse indrettet i italiensk stil, hænge forhæng eller gardiner, der afspejler den overordnede farveskema. For eksempel, hvis rummet har en rig terra cotta væg omgivet af tre sandede beige vægge, som tidligere nævnt, gardiner hænge at koordinere med disse to farver. Gardiner bør også have en form for tekstur, såsom rynkede sheers, at give et ekstra strejf af gammeldags charme. At huske at koordinere hvert element af værelse design med passende farver og teksturer vil skabe en dynamisk og samlet rum.

Møbler

Når du vælger møbler i en italiensk-inspireret rum, tror indviklede detaljer, scrollwork og dekorationer. Stykker bygget af træ, smedejern eller metal tendens til at være fælles, samt stykker lavet af en kombination af materialer. For eksempel, er en smedejern sofabord med en sten eller træ toppen perfekt til en italiensk stue på grund af sin naturlige skønhed. Møbler konstrueret af træ varierer i farve fra lys til mørk. Nogle stykker kan have en nødlidende udseende, såsom kabinetter i klassisk italiensk køkken. Der er intet som en nødlidende møbel at invitere italienske charme ind i et rum.

Tilbehør

Accessorizing en værelse er ligesom koordinere det perfekte outfit. Stykker skal forbedre rummets design samtidig med at de tjener en vigtig funktion. Som italiensk stil møbler, bør indretning og tilbehør i en italiensk rummet være rig på farve og har lignende detaljer eller dekorationer. Metalindrammet vægkunst skabt med fliser i varme, jordagtige farver vil bringe en rolige charme til rummet. Derudover vil fliser give rummet med pop farve og liv. Smedejern lysestager eller rulle væg sconces skabe en indbydende italienske oase. Hæng malerier af vinmarker eller et lærred, skildrer en rolig italienske streetscape for at give den plads interesse og appel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com