Klatring & blomstrende staude vinstokke

September 10

Klatring & blomstrende staude vinstokke

Tilføje interesse for en attraktiv udendørs væg eller vende en have i romantiske omgivelser med klatring blomstrende vinstokke. De blomstrer og blade af disse vinstokke vil tilføje farve til en ellers kedelig udendørs væg og tilføje lune til en løvhytte eller espalier.

Blåregn

Blåregn er en løvfældende blomstrende staude vinstok. Den vokser hurtigt og kan nå højder over 30 fod. Vinstokke af anlægget er woody og stærk. De producerer grønt løv og klumper af lilla blomster, der ligner druer som de dingle fra vinstokken. Ikke alene er blomsterne attraktive, de er også meget duftende.

Morning Glory

Om morgenen herlighed er en årlig vin, re-seed dens blomster sig, så de vender tilbage år efter år. Opblomstringer af denne vin er trompet-formede, meget aromatisk og kommer i en vifte af farver, herunder blå, hvid, rød og pink. Blomsterne er elsket af kolibrier og sommerfugle.

Kardinal bjergbestiger

Kardinal bjergbestiger er en anden årlige klatring vin, men at overveje plantning fordi det er let at vokse og producerer iøjnefaldende pulserende røde blomstrer. Blomsterne er rørformede og løvet er genial grønne og flagrende. Blomster sidst hele sommeren. Om plantet i solen eller skyggen, vil denne vin vokse 10 til 20 fod høje.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com