Klikkende lyd fra min GE køleskab

August 22

General Electric Co. fremstiller flere køleskab produktlinjer, varierende i funktioner og pris, med flere modeller i hver mærkevare linje. Fejlfinding af lyde og operationelle glitches er noget GE har inkluderet i produktmanualer at hjælpe ejere af skelne mellem normale lyde og tegn på at noget kan være defekt eller svigtende. Som med enhver fejlfinding opgave, er det bedst at udelukke de mest almindelige og indlysende årsager til at klikke og andre udstråling før du foretager et servicekald.

At klikke på første brug

Når du først få din nye GE køleskab og sætter det i, forudser GE at køleskab og fryser rum vil klik og pop som indvendige materialer, isolering og beklædning begynder at køle. Denne samme proces vil opstå, hvis enheden er tilsluttet i nogen tid. Når denne afkøling proces begynder forfra, har du et par klik og popper indtil enheden kommer op til stabil og vedvarende indvendige og udvendige temperaturer.

Normal kompressor aktivitet

Hver køleskab og køle-fryseskab bruger mekaniske kompressorer til at flytte kølemiddel gennem systemet og producere køling. Fryseren styrer på GE enheder vil rutinemæssigt foretage et klikkende lyd hver gang kompressoren slår på og hver gang det slukker. Varme på dage eller i meget fugtige forhold eller Hvornår køleskab eller fryser dørene åbnes oftere, kompressoren skal cykle til og fra mere ofte, derfor mere at klikke på.

Automatisk is beslutningstagere

Hvis din GE køle-fryseskab er udstyret med en automatisk ice maker, som mange modeller er, er der to vigtige funktioner, der kan producere en klikkende lyd fra dette område. Først er når den følehorn arm, som sanserne når isen reservoir er tom eller fuld, får fastklemte. Dette kan forekomme, fordi ekstra is fik smidt i skraldespanden eller ice bin virkede som det perfekte sted at stuve en flaske af din favorit vodka. Mekanisk drevet kan klikke som det gentagne gange forsøger at befri følehorn arm men vil stilne når du rydde obstruktion. Den anden kilde til at klikke på kan komme fra den regelmæssige drift af ismaskinen, som når de færdige isterninger er frigivet til bin eller når vandforsyningen viser på at fylde de tomme bakker.

Defekt kompressor Start relæ

Næste gang du hører at klikke, står meget tæt på side bag på køleskabet eller trække køleskabet ud fra væggen, så du kan lytte i nærheden af bagsiden af enheden. Hvis at klikke stammer fra bagsiden af køleskabet kan det betegne et defekt start relæ på kompressoren. Når kompressoren ikke kan engagere, er det overskrevet og lukket ned så ikke brænde ud motoren, hvilket resulterer i et højt klik hver gang denne shut-down sker. Ofte vil den falde i hak indledes med en summende lyd i et par sekunder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com