Klimaanlægget erstatninger

May 5

Klimaanlægget erstatninger

I varme sommermåneder er der tidspunkter, hvor en air condition synes som en nødvendighed. Men omkostningerne og energi forbrug kan gøre eje eller ved hjælp af en air condition uoverkommelige for nogle mennesker, hvilket betyder, at andre erstatninger er nødvendige. At finde og bruge nogle andre måder at bo cool er muligt og kan endda gemme forbrugerne nogle alvorlige penge.

Affugter

Affugtere er enten bærbare eller hele huset enheder at fjerner overskydende fugt fra den omgivende luft. I meget varmt vejr og i områder med høj luftfugtighed, kan at fjerne denne fugt forbedre den overordnede komfortniveau. Affugter enheder sælges online og i mange hardware eller hjem sælge en detail gemmer og kan også reducere kondensering og allergi forårsaget af fugtig luft for nogle brugere. Affugtere kan variere i pris fra $30 for en bærbar affugter til $2.000 eller mere for en hele huset enhed fra juni 2011.

Bærbare Fans

Du kan finde små til medium størrelse bærbar fans, som kan flyttes fra rum til rum inden for et hjem. Nogle bærbare fans oscillerende for at flytte luft gennem et helt rum, og nogle bærbare fans er tårnet stil. Disse fans kan være købt på mange hjem butikker, stormagasiner, isenkræmmere og online og spænder i pris fra ca $10 på op.

Attic Fans

Attic fans er designet til at trække udeluft ind i hjemmet gennem loftet ventilationskanaler og tvinger varm luft udenfor. Da varm luft stiger, kan opererer et loft fan hjælpe fjerne noget af den varme luft i et hjem og erstatte det med køligere luft. Attic fans køres for korte perioder, typisk i løbet af dagen. Attic fans kræver professionel installation og koste omkring $75 og $300.

Hele huset Fans

Hele huset fans er også almindeligt installeret i loftet og er normalt bruges om natten. Kolde natteluft er bragt ind i hjem og varme luften trækkes op og ud gennem ventilationskanaler og tag. En hele huset fan kan koste mellem $150 og $350, men installationsomkostninger kan bringe omkostningerne til mere end $1.000.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com