Klimaanlægget gør en hvinende støj

November 15

Klimaanlægget gør en hvinende støj

Air condition-enheder gør en masse støj. De forskellige lyde spænder fra susen til summende, og alt derimellem. En af de mest foruroligende lyde du vil høre kommer fra en klimaanlægget er en højfrekvent hvinende lyd. Denne hvin er svært at ignorere, og du sandsynligvis ikke bør ignorere det. Diagnosticere problemet, eller mangel på samme, vil hjælpe med at sikre du ikke gå en eneste dag uden klimaanlæg.

Normal drift

Lyde beskrevet som "hvinende" kan være en bred vifte af lyde. Det er faktisk helt normalt for en air condition at sladre lidt. Ifølge Inspectapedia hjemmesiden udsender mange air conditioning kompressorer en hvinende lyd under normal drift; der kan være noget galt overhovedet. Denne støj er især mærkbar, når nogle enheder starter. Hvis systemet ser ud til at virke normalt og lyden er mindre, der er en god mulighed for der er intet at være bekymret med.

Bælte drevet skred

For kold luft tvinges gennem dit kanalsystemet, skal der være en drivkraft. For klimaanlæg, er denne kraft lavet af en fan, der skubber den kølige luft gennem registrene og i de forskellige rum i dit hjem. Faktisk kan en hvinende lyd, der synes at komme fra din luftkanaler fra blæseren, der blæser luften. Nogle klimaanlæg har remtrukne fan motors. Når Bælterne begynder at bære, kan de smutte under brug og forårsage en forholdsvis høj hvinende lyd. Hvis du har en bælte-drevet model og høre hvine, mens enheden kører, erstatte bælte for at stoppe larmen.

Motor lejer

Mange moderne aircondition-enheder har gjort op med den remtrukne motor. I stedet, en direkte drevet motor er på plads. Denne motor vender fans og forskellige andre bevægelige dele. Lejer inde direkte drevet motor tillader systemet fungere korrekt, men når de begynder at bære, vil du bemærke en irriterende højfrekvent hvin, når motoren engagerer, som angiver lejerne er skudt og skal udskiftes for at undgå omfattende motor skader.

Bil AC hvin

Hvis den hvinende lyd du hører forbundet med aircondition i bilen, er diagnosen som regel enkel. Når klimaanlægget er engageret, bliver en hvin indlysende, hvis den serpentine bælte er slidt og glide, hvis bælte spændet funktionssvigt eller hvis kobling lejer i kompressoren går dårligt. Du kan indsnævre problemet ned til bæltet Hvis støjen stopper midlertidigt når du sprøjte vand på spinning bælte, ifølge webstedet du lave biler. Hvis sprøjtningen ikke synes at påvirke bæltet, kunne der være en kompressor problem. Bælte udskiftning er en enkel vedligeholdelse spørgsmål, og erstatter et nedslidt bælte er en god idé, selv om det ikke i sidste ende løse støjproblemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com