Klimaanlægget sikkerhed & Freon lækager

September 28

Selv om klimaanlæg er et apparat, der er taget for givet i mange hjem, er kemikalier, der anvendes i køle luften potentielt meget farlige. Flere risici kortsigtede som følge af utæt kølemidlet fra et klimaanlæg samt et par langsigtede farer for personer med præeksisterende sundhedsspørgsmål.

Hovedpine

Et klimaanlæg, der fjedre en Freon læk under drift vil begynde at, langsomt eller hurtigt alt efter lækage, forurener luften det udsender med kølemiddel i gasform. Fordi de fleste af vinduerne er lukkede i et område med en kørende klimaanlægget, kølemiddel i luften bliver der og kan i sidste ende ophobes til niveauer, der udgør en kortsigtet risiko for boligejer, herunder hovedpine. Hovedpine kommer nogle gange parret med en muggen lugt eller følelsen af stikkende øjne. Bør du har mistanke om en hovedpine på grund af en Freon lækage, skru ned klimaanlægget straks og åbne vinduer til at ventilere rummet. Få noget frisk luft, og kontakte en service reparation professional for at få yderligere oplysninger.

Svimmelhed

Et andet symptom på Freon siver ud i luften er svimmelhed. Mild svimmelhed er mere udbredt end svær svimmelhed, og igen, en følelse af ubehag er som regel kombineret med lugten af Freon i luften. Svimmelhed kan indikere en øget koncentration af kølemiddel i luften end en simpel hovedpine og kan også være et symptom på et større problem for personer med præeksisterende tilstande. Som med hovedpine, lukke klimaanlægget, ventilere lokalet, få frisk luft, så hurtigt som muligt og se en læge for at sikre svimmelhed er ikke knyttet til et mere alvorligt problem.

Eksponering

Du installerer et vindue aircondition kan føre til ulykker som falls, påvirkninger eller skader. Hvis klimaanlægget kølemiddel spolen er beskadiget, kan kølemidlet løber ud på hænder, fingre, våben og endda ansigt. Når dette kølemiddel siver ud af enheden, gør det det ved højt tryk og temperaturer på 20 til 50 grader under 0. Direkte kontakt med kølemiddel fører til eksponering forbrændinger, der er lige så skadelig som ild forbrændinger. Søge lægehjælp øjeblikkeligt hvis udsat for Freon.

Hjerteproblemer

Personer med hjerte betingelser allerede kan opleve alvorlige problemer efter udsættelse for en Freon lækage. Hjertebanken, arytmi og andre hjerteproblemer kan ledsage vejrtrækning i utætte kølemiddel i et hjem. Selvom disse symptomer kan sprede når boligejer får frisk luft, er at se en læge vil sikre nogen permanent skade sket.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com