Klistret ting på grenen af en dobbelt grædende Cherry Tree

March 26

Klistret ting på grenen af en dobbelt grædende Cherry Tree

Der er flere problemer ved grædende kirsebærtræer, der kan producere produktion eller udsivning af klæbrige stoffer fra grene eller træstammer. Disse problemer berører mange typer af kirsebærtræer og er uafhængig af dets form--om oprejst, grædende eller wide-spredning med vandrette grene. Udfordringer omfatter bladlus, bakterielle cankers, soegeren insekter og mekaniske skader.

Bladlus

Bladlus er små insekter, der sutter sap ud af bløde plantevæv som blade. Kirsebærtræer er blandt hundredvis af modtagelige for dem. Som de foder, udstråler de en klæbrig substans kaldet honningdug, som kan dække enhver eller alle dele af træet, så det drypper, herunder blade, kviste, grene og endda kufferter. Grædende kirsebærtræer hænge, så grene har tendens til at være tættere sammen og tættere til kroppen, som kan forårsage flere grene til at blive påvirket af dryppende. Honningdug er overordentlig klistret og vanskelig at rengøre.

Bakteriel fordærve

Bakteriel fordærve er forårsaget af patogenet Pseudomonas syringae, som bor på plant underlag og overføres til nye kilder ved sprøjt regn. Kirsebærtræer alderen mellem to og otte er de mest modtagelige for denne sygdom, mens ældre, blomstrende individer er de mest modstandsdygtige. Bakteriel cankers producere ru cankers--indsunkne, døde pletter på bark der sive rav-farvet, klæbrig gummi. Fordærve sygdom kan også opdele bark, forårsager træets indre sap til at sive ud. Andre symptomer omfatter sour duftende inderste bark, leaf spot, dieback og blast af unge blomster og skud.

Soegeren insekter

Insekt Udvisningshamre, der kun påvirker kirsebær grene vil sandsynligvis forlade afslørende tegn--primært spiralformet sap, der oser af huller i træ. Dette er resultatet af insekter kedelige aktivitet. Fersken træ soegeren, men en fælles parasit af kirsebærtræer, kan også forårsage skader på grene højere i træet. Fersken træ Udvisningshamre live i bunden foden af stammen, men deres aktivitet kan afbrød strømmen af næringsstoffer og vand til områder højere op. Når dette sker, rapporterer sap oser ud af den øverste del af døende bark, New Mexico State University.

Mekaniske skader

Kirsebærtræer, herunder grædende cherry, har meget tynd bark over det hele og er meget modtagelige for mekaniske skader. Almindelige kilder til denne skade omfatter plæneklippere, weed-spisere, grensakse, hagl, solen (som i solen skolde) og wire svøbt omkring stammen. Kirsebærtræer producere sap som en beskyttende mekanisme mod skade. Beskadiget bark kan opdele, giver en åbning for den ellers sunde sap til at sive ud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com