Kloden belysning alternativer

February 4

Når du vælger en alternativ til globe belysning, er der nogle andre hensyn at tage i betragtning. Der er mange sorter og stilarter af alternative belysning er tilgængelige for forbrugerne. Måske har dit hjem lavt til loftet; forsænket belysning ville være et alternativ til globe belysning. En anden mulighed er loft fans, der hjælpe med at cirkulere luften i et værelse, samt give belysning, der tjener et dobbelt formål for dit hjem.

Sporet belysning

Sporet belysning indeholder lysarmaturer installeret på en kontinuerlig spor. Sporet belysning giver dig mulighed at henlede opmærksomheden på ethvert område eller objekt i dit hjem. Installere spor belysning langs loftet, svære at nå steder eller stramme steder i dit hjem. Sporet belysning kommer i et udvalg af former og størrelser.

Forsænket belysning

Forsænket belysning installeres i et hul i loftet, og fylder lidt at ingen loft rum. Forsænket belysning indeholder to dele, trim og lys, og trim er synlige. Komponenten lys er forsænket i loftet.

Pendel belysning

Pendel belysning hænger fra loftet. Vedhæng lys kan forringe lys i et rum eller dæmpe lyset, og fås i mange former og størrelser. Et eksempel på pendel belysning er en lysekrone.

Væg Scones

Væg scones er armaturer monteret på væggen. Væg scones skabe subtile belysning. Stil og farver af væg scones varierer lige fra cooper, rustfrit stål, børstet nikkel, og mange andre. Glas nuancer til væg scones kommer i en bred vifte af stilarter til at passe næsten enhver forbruger personlig præference.

Bærbare belysning

Bærbare belysning indebærer ikke nogen installation. Et eksempel af bærbare belysning er en lampe. Variationer af bærbare belysning er enorme. Variationer af bærbare belysning spænder fra tabel lamper, gulv lamper, desk lamper og andre belysning, der er i stand til at sætte i en husstand stikkontakten.

Opgave lys

Opgave belysning er i stand til at fokusere lys, hvor det er nødvendigt. Opgave belysning er retningsbestemt og blændfri belysning. Opgave belysning er sammenlignelig med bærbare belysning, undtagen opgave belysning indeholder stabil og fleksibel arme.

Loft Fan

Loft fans indeholder scone belysning og suspendere fra loftet. Loft fans udføre to primære funktioner. Den første funktion er at cirkulere luften i rummet. Den anden funktion er at levere lys gennem scones knyttet til loft fan.

Lysstofrør

Fluorescerende belysning kommer i en række farver og størrelser. For eksempel, er nogle farver rød, grøn, blå, hvid og sort belysning. Ifølge NemesisLonestar.org, er kompakt fluorescerende belysning ofte sælges i "twist rør."


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com