Knive, der aldrig har brug for skarphed

October 1

Knive, der aldrig har brug for skarphed

Knive, der aldrig har brug for skarphed er hver cook's dream. Hvis du vil være i stand til at skære med præcision og hastighed kunne hver gang næsten betragtes en luksus. Over tid, de fleste knive har tendens til at kedelig. Bliver sløve opstår på grund af tre faktorer: skærefladen, opbevaring og mad. Selv om det kan aldrig være 100 procent garanteret at en kniv ikke bliver kedelig, er der flere knive på markedet i dag, som hævder at drastisk modstå processen. Mange tilbyder levetid garantier for erstatning i tilfælde af en kniv stopper i orden ordentligt.

Ginsu

Ginsu knive blev først introduceret i USA i 1978. Denne nu kendte mærke af bestik lover et produkt, der vil fortsat være holdbart i "en menneskealder i brug." Ginsu tilbyder fem forskellige serier af knive herunder Essentials serie, Kotta serie, Chikara serien, Shoku serien og Hanaita serien. Alle er tilgængelige for køb via webstedet Ginsu.

Lufthavnen Industrial Park

P.O. Box 29

118 E. Douglas Road

Valnød Ridge, AR 72476

1-800-982-5233

genuineginsu.com

Miracle Blade

Miracle Blade markedsføring, hvad de kalder perfektion serien. Miracle Blade perfektion serien lover at aldrig kedelig. Det lover også bedst præcision kontrol til opskæring, hakke, udskæring og terninger. Selskabet også tager stolthed i stilfuldt design og nem håndtering af perfektion serie knive. Disse knive er opvaskemaskinen og kommer med en livstidsgaranti samt en 30-dages, pengene tilbage garanti. Miracle Blade knive kan købes fra selskabets hjemmeside. De er ofte også stilles til rådighed gennem tv infomercials.

Miracle Blade, LLC

P.O. Box 9169

Van Nuys, CA 91409

1-800-549-9830

MiracleBlade.com

Farberware

Farberware er en af de mest populære køkken værktøj mærker i USA. Virksomheden tilbyder tre forskellige serier af bestik, som alle kommer med en begrænset livstidsgaranti. Alle knive siges at behøver aldrig skarphed. Farberware Classic serien er lavet af høj kulstofstål vinger, der er opvaskemaskine sikker. Professional Series knive er specielt fastgjort til deres håndtag for præcision og sikkerhed, når der skæres. Den Ultra Edge Pro serie er også opvaskemaskine og har håndtag lavet af skridsikker polypropylen. Farberware knive kan købes i de fleste varehuse på tværs af USA.

1-800-809-7166

Farberware.com


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com