Knivspids plisseret gardiner målinger

August 18

Knivspids plisseret gardiner målinger

Knivspids-plisseret gardiner er designet så du kan trække på en ledning, der er knyttet til forhæng og gardiner til at samle på siderne af vinduet. Denne type gardiner er særligt nyttigt i et rum, hvor du ønsker at være i stand til at trække gardiner helt væk fra vinduerne til at modtage fuld soleksponering på nogle punkter i dag, men også har brug for evnen til at lukke gardinerne helt for at blokere lys fra vinduerne. Måle din windows præcist for at sikre den rigtige størrelse til din knivspids-plisseret gardiner.

Vinduesbredde

Bredden af vinduet bør måles fra venstre til højre. Tilføj 15 procent for at tage hensyn til fylden af gardinstang; for at gøre dette, multipliceres vinduesbredde med 0,15 og tilføje dette nummer til bredden.

Tilbagevenden

Afkast i knibe-plisseret gardiner er afstanden fra forsiden af gardinstang til væggen. Knivspids-plisseret gardiner, skal du installere en gardinstang, der strækker sig ud fra væggen; gardinerne vil hænge på hele længden af stangen. Tilføj 4 inches på hver side af vinduet målinger for at tage højde for størrelsen af afkastet på gardinstang.

Konto for fylde

Du ønsker ikke din knivspids-plisseret gardiner at være præcis den samme bredde som dit vindue eller andet, de vil kun passe stramt når lukket hele vejen. Brug i stedet en tilnærmelsesvis måling af dobbelt vinduets bredde, når du bestiller knivspids-plisseret gardiner. Hvis du planlægger at bruge slags gardiner, der åbner i midten, Husk at bredden på hver gardin skal være halvdelen af samlede bredden ønskes da du vil installere to gardiner pr. vindue.

Højde

Højden af vinduet bør måles fra toppen af gardinstang til bunden af vindueskarmen. Brug denne måling, hvis du vil have dine gardiner til kun være så høj som vinduet sig selv; Hvis du ønsker gardiner til at hænge lavere end vinduet, måle afstanden fra vindueskarmen til det sted, hvor sømmen af gardiner til at falde og tilføje dette til din længde måling.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com