Knockdown stilarter for Drywall teksturer

June 24

Knockdown stilarter for Drywall teksturer

Knockdown tekstur er en gips processen bruges til at anvende tekstur på væggene. Teknik "slår ned" højderygge dannet i våd gips. Gips gips bruges ofte, almindeligvis benævnt drywall mudder eller fælles sammensatte. Når først anbragt, skabe knockdown teksturer visuel dybde til vægge. Tekstur skjuler drywall ufuldkommenheder og kan males enhver farve. Glasur kan vaskes på vægge med knockdown gips at fremhæve op- og nedture i finish, giver muren en antik look.

Hånd-anvendte tekstur

En gipsvæg murske bruges almindeligvis til at anvende gips i hånden. Gips er scorede på de murske glat overflade derefter anvendes til væggen med forskellige mønstre. Kanten af murske digs i gips at oprette dips og dale. En anden måde at skabe disse høje og lave punkter er af gulvafslibning gips på væggen så stempling overfladen med den glatte del af murske.

Spray-On tekstur

En hurtig måde at anvende gips på en væg overflade er ved udtynding ned materiale med vand og bruge en tekstur maskine til at sprøjte det på væg overflade. Gips skaber naturlige relief når det sprayes på. En gipsvæg murske bruges derefter til at udjævne ned høje punkter i tekstur, at skabe en meget endda knockdown finish. Denne afslutning bruges ofte på loftet så godt.

Lagdelte tekstur

Knockdown teksturer kan lægges i lag for at skabe en meget tyk gips look. Hemmeligheden er dog de fleste lag er ikke andet end en tomme tyk. Når det første lag i knockdown anvendes--sprøjtes eller hånd-anvendte, den næste lag er hånd-anvendte. Det andet lag er anvendt på samme måde med en murske, derefter slået ned. Hele overfladen behøver ikke at være omfattet. Kun omkring 25 til 45 procent er dækket for så meget eller så lidt af en lagdelt udseende, du ønsker.

Colorwash Finish

Glasur og maling blandet sammen kan skabe en populær faux finish til et knockdown tekstur. Bland en del mørke brune latex maling med tre dele klar glasur. Opløsningen omrøres grundigt. Børste glasur-mix over tekstur, der har to lag af satin latex maling som en base coat. Oprette en læder rød udseende ved at anvende en mørk rød Bourgogne base coat med sort glasur. Antikke eller alderen effekter kan oprettes med en lys elfenben grundmaling og glasur i gul okker, sennep eller en dyb beige base coat.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com