Kobber fungicid for tomatplanter

April 21

Kobber fungicid for tomatplanter

Mange sygdomme og tilstande kan påvirke tomatplanter, der vokser i baghaven haver; to sådanne sygdomme er bakterielle plet og bakteriel spot, der kan hjemsøge tomater, peberfrugter og andre medlemmer af natskyggefamilien. Et par enkle retningslinjer vil hjælpe dig med at identificere disse sygdomme og bruge de rigtige metoder til kontrol og udrydde dem.

Meldug græsser

Brug en opløsning af kobber fungicid, som er 1/2 ounce til 2 ounce per gallon af vand. Du kan styre meldug, Begynd sprøjtning før formen er synlige eller ved det første tegn. På meget modtagelige planter, såsom drivhus tomater, der er udsat for andre planter, spray ved det første tegn på fremkomsten. Spray igen efter omplantning og efter regn.

Blade og frugten steder

Hvis du vil bruge en kobber fungicid til at styre blade og frugter steder, bruge en blanding, der indeholder 0,5 til 2.0 væske ounce per gallon af vand. Helt spray alle plantens overflader. For optimal kontrol, begynde to uger før sygdommen optræder første gang, eller hvis du venter en lang periode med regnvejr. Du kan også begynde når du ser det første tegn på sygdommen vises og fortsætte med at genanvende behandling hver syv til 10 dage. Genansøge efter regn.

Hvordan man forebygger sygdom

Den bedste måde at forhindre tomat og peber planter fra at blive smittet med bakteriel plet eller bakteriel stedet er at bruge sygdomsfri transplantationer fra en pålidelig kilde, eller dyrke dine egne planter fra frø, der jo er sygdomsfri. Bruge vekseldrift, og ikke plante tomater eller peberfrugter i det samme sted mere end én gang i fire år. Helt ødelægge gamle planter og fjerne dem fra haven område. Muld ikke syge planter.

Behandling

Bruge en kobber fungicid til bekæmpelse af sygdommen, hvis det bliver åbenlyst, at planter er berørt. Hvis sygdommen er veletableret og vejret er vådt, dog vil det være umuligt at helt udrydde disse sygdomme. En blanding af kobber og mancozeb anvendes umiddelbart efter omplantning kan hjælpe forsinke udbredelsen af disse sygdomme, men mange tomat processorer vil ikke acceptere planter behandlet med mancozeb. Det er bedst at være proaktiv og begynde behandling for sygdommen, hvis du har mistanke om planter er modtagelige, før du ser skiltene.

Sygdomme behandles af kobber fungicid

Kobber fungicid kan kontrollere sygdomme som anthracnose blade og frugter spot, bakteriel speck, bakteriel spot, cercospora leaf spot, tidlig blight, grå skimmel, kartoffelskimmel, leaf mug og septera leaf spot.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com