Kobber gryder for planter

December 15

Kobber gryder for planter

Kobber gryder er en slående alternativ til standard plantageejere. Du kan holde kobber, skinnende og skinnende eller du kan lade den ældes yndefuldt, at få lidt rusten og farves. Med tid og eksponering for uden elementer, kan kobber plantageejere udvikle en attraktiv grønlig patina. Når det kommer til at vælge kobber gryder for dine planter, hjælper det for at sætte dig selv med den brede vifte af muligheder.

Indgraveret gryder

Indgraveret kobber gryder ofte display ekstra dekorative detaljer, der forbedrer både puljen og plante det holder. Vinstokke, druer, blomster guirlander eller geometriske mønstre og andre mønstre er motiver, som ofte er ætset ind i kobber. Nogle kobber plantageejere har kamme og hvirvler i bevidst mønstre, der næsten gør planten ser ud som det vokser ud af en kobber shell. Indgraveringer er normalt fremtrædende nok til at være mærkbar men ikke så overvældende, at de tager opmærksomheden væk fra anlægget.

Hamret kobber

Hamret kobber gryder ser ligesom regelmæssig kobber gryder, medmindre de har små lidt buler ensartet placeret over hele overfladen af puljen. Denne tekstur giver potten en næsten skinnende udseende når de placeres i direkte sollys. Den dynamiske tekstur af puljen supplerer glat tekstur af blade og kronblade af den plante, som du placerer inde. De små buler i hamret kobber give ydersiden af potten en næsten plettede udseende, som kontraster med solid grønne plantens blade.

Gryder

Konvertere gamle gryder, som du ikke bruger længere i beholdere til større planter. Du bliver nødt til at bore huller i bunden af dem for dræning. Disse Potter vil give dine planter et meget indenlandske look samt en meget robust base for at støtte deres rødder. Kombinationen af gamle kobber pot og friske grønne områder vil være yderst karakteristisk og charmerende, især hvis du placere planter i madlavning Potter, der har lang eller fremtrædende håndtag, der foreslår, at deres oprindelige funktion.

Advarsel

Altid bruge en plastik eller gummi liner mellem anlægget og puljen, så Kobber oxid ikke sive ud i jorden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com