Kobber haven håndværk

December 18

Du kan oprette smukke haven håndværk med bløde kobberrør, krystaller og perler. Bløde kobberrør er ikke svært at bøje i hånden, men hvis du har problemer med, brug en bandage til at holde den kobber steady og give gearing. Du skal bruge en rørskærer til at skære slangen til længde og en boremaskine med en 1/8 drill bit til at lave huller i kobber. Den kun anden værktøj du har brug for at udforme disse finurlige kobber vindspil og fantasifuld have skulptur er din fantasi.

Kobber vindspil

Opret overskrift for din klokkespil fra en gammel stykke drivtømmer, en behandlet træ blok eller en S-formet del af kobberrør. Bore et hul i hovedet for hver af vind-klokkespil tråde til den mest sikker konstruktion. Skære en 12-tommer længde af monofilamenter fiskesnøre, og binde det op på overskriften for at gøre en bøjle til din klokkespil. Hænge i hovedet inden for rækkevidde, så du kan let tilslutte slangen.

Skære fem til syv længder af kobberrør. Ti inches er en god længde, men du bør udforme din klokkespil til dine specifikationer. Du kan også variere længder for at gøre en V-formet eller en trappe-trin vinden kime design.

Bore huller i toppen af hver kobber rør, og tråd en længde af monofilamenter linje gennem et hul. Dobbelt linje og binde de to ender sammen efter du tråd én sektion gennem hullet i hovedet.

Hæng alle dine kobberrør for at oprette din klokkespil. Overvej at tilføje dele af krystaller eller perler mellem kobberrør for ekstra design interesse.

Kobber have skulptur

Håndværk en fritstående skulptur til din have fra kobberrør og crystal prismer. Skær to 4-mund og to 5-fods længder af slangen. Bore 1/8-inch huller tilfældigt langs de øverste to tredjedele af længden af hvert stykke. De borede huller giver dig mulighed at hænge din krystal prismer sikkert.

Gøre en base for din skulptur af bøjning hver af kobberrør 90 grader lige under de sidste borede huller. Gruppere alle sammen, hver enkelt peger en anden retning. Pak 12-gauge kobbertråd omkring den nederste del, således at vinklerne danner en stand. Bøje og forme hvert af rørene, som du ønsker for at oprette din have skulptur. Endelig, hænge krystal prismer fra boret åbningerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com