Kobber rør værktøjer

June 1

Kobber rør værktøjer

Blikkenslagere forbinde kobber rør ved en simpel svejsning proces, kaldet lodning, og gennem lodde-fri kompression fittings og flare fittings. Begge af disse almindelige metoder til at forbinde kobberrør kræver relativt få værktøjer og materialer. Om arbejde med hårde, stive kobber eller blød, plastisk kobber, værktøj krav forbliver den samme: skærende værktøjer, rengøring af værktøj og forbindelse værktøjer. Lær om grundlæggende kobber rør værktøjer så du kan vælge et sæt af værktøjer, der passer dig rør-fitting projekt.

Rørskærer

Standard kobber rørskærer består af en skarpkantede skære disken fastgjort til indre af en C-formet hoved. En knop, fastgjort til undersiden af værktøjets hovedet udvider eller kontrakter størrelsen af head's åbning som en kæbe. Hvis du vil bruge værktøjet, blikkenslagere åbne i hovedet "munden" og Placer det over et stykke af kobber rør. Ved lukning af kæben, presser værktøjets skære disken stramt mod rørets udvendige. Når strammet mod et rør, vender blikkenslageren værktøj omkring røret til gradvist shear gennem rørets væg. I modsætning til tandede Save oprette pipe kuttere en ren-kantet snit gennem kobberrør.

Smergel klud og rør pensler

Smergel klud og rør pensler ren kobber rør før lodning. Smergel klud er hovedsagelig en heavy-duty sandpapir designet til slib og rense metal overflader. I modsætning til standard sandpapir er smergel klud tilgængelige i smalle strimler, der passer omkring enderne af kobberrør og kobber rør fittings. Rør pensler består af en serie af stive, wire børster arrangeret i en cylindrisk mønster. Diameteren af et rør børste cylinder svarer til størrelsen af den indvendige åbning af en bestemt kobber rør, som 1/2-inch kobber og kobber, 3/4-inch.

Lodning Torch

Blikkenslagere bruge en håndholdt fakkel forsamling for at varme kobber rør før lodning. En blikkenslager fakkel forsamling består af to dele: en brændstof dunk og en fakkel tip. Den mest almindelige form for brændstof, der anvendes til lodning kobber er propan. En cylindrisk, vinklet spids skruer direkte til toppen af brændstof dunk. For at starte faklen, blikkenslager skruer faklen tip på brændstof dunk, åbner brændstoftilførslen og slår en specialdesignet gnist-starteren værktøj foran den fakkel tip.

Komprimering og Flare værktøjer

Kompression fittings består af et specialdesignet møtrik, der komprimerer en metal ærme mod ydersiden af et rør. Hvis du vil anvende en kompression møtrik og ærme, bruge blikkenslagere standard skruenøgler, såsom boks skruenøgler og justerbare skruenøgler. Selv om mange flare fittings er præ fremstillet og installeret med skruenøgler, oprette blikkenslagere ofte brugerdefinerede flare montering på stedet. For at oprette en Overstråling, montering, blikkenslager Ekstruderer, eller nødblus, slutningen af en kobber rør med et værktøj kaldet en "afbrænding værktøj." Flaring værktøjet består af en bar og klemme, at deformere slutningen af kobberrør. Blussede rør acceptere særlige nødder, kaldet "flare" nødder, at komprimere og forsegle den rørtilslutning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com