Købe hårdttræ tømmer

December 4

Købe hårdttræ tømmer

I modsætning til den bløde hvide fyrretræer og gule fyr tømmer bruges i indramning materialer, vises de fleste løvtræer i udvendig trim arbejde og kabinet hvor de modstå buler og dings uden at lide skade. Selvom der er mange typer af trægulve, anvender tømmer industrien kun et par på en regelmæssig basis. De mest populære er eg, Ask og valnød, selvom du vil finde kirsebær, poppel og mahogni på en mindre skala.

Instruktioner

•Vælg hårdttræ tømmer af sit korn. Da de fleste hårdttræ bliver synlige, er det nødvendigt at vælge stykker med en lignende korn, hvis de vil være i samme rum. Eg, for eksempel, har en masse variation i korn fra et bord til næste.

•Look for et lignende mønster og tæthed af korn. Der er to grundlæggende typer af korn; en er knudrede, og en er fint. Knudrede korn fungerer godt i rustik applikationer, såsom bjælkehytter eller land-stil hjem, mens en finkornet tilføjer et strejf af ensartethed til casual hjem.

•Match din hårdttræ krydsfiner til din trim. Når du installerer brugerdefinerede køkkenskabe eller andre indbyggede reoler, bør din hårdttræ krydsfiner passer kornet af din trim tømmer. Hårdttræ krydsfiner har en glat ansigt på kun én side af træ, med den anden side ligner trykket krydsfiner.

•Kontrollér ud hårdttræ tømmer, og vælg kun de straightest bestyrelser. Gøre dette ved stående stykke tømmer på gulvet og ser ned den lange side. Selv om nogle bukkende er naturlige, boards med mindre bøjer eller vridning er lettere at skære og vil passe sammen bedre i mitered eller klarede hjørner. Bøjet træ kan afsløre bittesmå huller efter installation.

•Resist vælger hårdttræ med en masse cirkulære korn, hvis du vil bruge et bælte sander. Når slibning ethvert træ, skal du sand kun i retning af korn eller risiko forlader scuff mærker på træet.

•Purchase alle dine hårdttræ tømmer fra samme parti, hvis det er muligt. Træer, ligesom mennesker, har små variationer i tone, tæthed og hue fra det ene træ til næste. Selv om det kan være næsten umærkelig, før du tilføjer pletten, på det tidspunkt, vil områderne af blødere korn absorbere pletten med en øget hastighed, at skabe en variation mellem brædderne.

Tips & advarsler

  • Måle præcist før du køber hårdttræ for at reducere affaldsmængden. Disse træsorter er meget dyrere end bløde pine.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com