Købe Pecan træer i Texas

June 28

Købe Pecan træer i Texas

Native pecan træer vokse i omkring 150 amter i staten Texas, hvilket gør det en stor region til at hæve træerne. Du kan købe pecan træer på planteskoler og haven forsyning butikker.

Nøgne rod

Pecan træer er tilgængelige for køb som bare rod træer - dem, der har ingen jord eller pottemuld mix omkring deres rødder. Nøgne rod pecan træer er vanskelige at omplante, selv, fordi de kræver beskyttelse af roots fra frysning eller tørring for at undgå drab træet. Hvis du vælger bare rod træer, Sørg for de er 4 til 8 fod høj.

Store

Du kan købe et stort pecan træ fra et lokale kommercielle plantage, som er tyndere ud dens træer for at forhindre overbelægning. Frugtplantager bruge en maskine til at grave op træet, så du kan plante det i en rede hul i din værftet. Træet kræver masser af vand, mens det reetablerer sig selv i din værftet.

Container

Container-dyrkes træer kan købes til omplantning i din værftet. Falde eller vinter arbejde bedst for at indføre træet til sit nye hjem. Da container træer brug et jord-mindre medie, skal du fjerne omkring en tomme af medium fra træets rødder før plantning det i jorden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com