Kobling montage til en Husqvarna Model 345 motorsav

October 26

Ompakke kobling på en Husqvarna 345 motorsav er afgørende for at få din så tilbage op og kører. Kobling sko og kobling foråret skal sidde lige, så når de spin centrifugalkraften korrekt skubber ud koblingen at fremme tandhjul og kæde. Men hvis du uretmæssigt fjernet kobling foråret ved overbending kobling sko, kan du ikke få koblingen samlet igen. At sætte kobling foråret tilbage kan i være farlige, så altid bære sikkerhedsbriller.

Instruktioner

•Træk tilbage på kædebremsen håndtag, den øverste hånd vagt, tilbage mod den forreste håndtag at sikre kædebremsen er slukket.

•Indstil koblingen sko på den kobling center hub. Vrikke sko frem og tilbage, så de sidder ordentligt. Indsæt spidsen af den første kobling forår i en af krogene dannet af skoene. Langsomt ved hjælp af tænger, bøje foråret på plads i midten af skoen.

•Tryk på anden enden af foråret ned i den modsatte krog; Brug den flade spidsen af skruetrækkeren til kile det på plads, hvis det er nødvendigt. Foråret skal matche den ovale form af skoen. Gentag den samme installationsprocessen for alle tre kobling fjedre.

•Skru hubben kobling bolt tilbage på hub, ved hjælp af dine fingre. Indstille værktøjet kobling på navet og stram bolten mod uret. Skub ud stempel-blokerende enheden du brugte til at stoppe stempel fra flytning under kobling fjernelse. Skru tændrøret tilbage til sin plads og sætte boot tilbage på toppen.

•Coat needle rulleleje med en fingerspids af fedt. Tilpasses den kobling drivhjulet needle rulleleje. Sæt drevet hjul med needle rulleleje tilbage på krumtapakslen stub.

•Sæt kobling tromlen og skive over koblingen. Installere en ny låseringen til at låse kobling delene på plads på krumtapakslen stub. Ombygning cylinder cover, bar og kæde til motoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com