Kodens krav til huset ledninger vejkryds

December 2

Kodens krav til huset ledninger vejkryds

Forstå de nationale elektriske kode (NEC) krav til forgreningsdåser i boliger kan være forvirrende for lægmand eller endda en erfaren gør-det-selv. Den primære årsag er, at NEC ikke henvise til størrelser af forgreningsdåser i sin tekst. NEC henviser i stedet til den plads, der kræves inden for en samledåse eller boksens rumfang i cubic inches (CI).

Dirigenter

Hver power-ledende wire, kaldet "ledere" af NEC, inde i en samledåse kræver en angives beløbet af plads (volumen) i boksen. Det nøjagtige beløb af nødvendige plads i cubic inches (CI), bestemmes af måler størrelsen af de enkelte ledninger: 6-gauge ledninger kræver 5 CI; 8-gauge kræver 3 CI; 10-gauge kræver 2.5 CI; 12-gauge kræver 2,25 CI; og 14-gauge kræver 2.0 CI. En plads tildeling af 2,25 CI skal medtages for enhver klemmer i boksen, som sikre at ledninger.

Begrundelse

Selvom jorden ledninger er teknisk dirigenter, gør NEC et særligt hensyn til dem i forgreningsdåser. En samledåse kræves af NEC at have en enkelt 2,25 CI plads afsat til alle jorden ledninger i boksen. I stål bokse også denne tildeling, NEC-kræves jorden wire tilslutning stålkasse til alle andre jorden ledninger i boksen.

Generelle

NEC krav kan variere fra boks til boks, afhængigt af de ledninger du bruger. Der er også generelle NEC krav, der gælder for alle forgreningsdåser i boliger. Alle ubrugte åbninger på en samledåse skal lukkes og boksen skal have en dække installeret; alle forgreningsdåser skal være let tilgængelige og kan ikke være skjult inde i vægge, lofter og gulve; hvilken som helst slægtskab, splejsning eller sammenføjning af ledninger i en hjem skal finde sted inde i en samledåse; og ledninger ind på eller forlader nonmetallic forgreningsdåser, der mangler wire klemmer skal sikres uden for boksen, inden for 8 inches af boksen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com