Kogeplade Ventilation krav

May 19

Kogeplade Ventilation krav

Kogeplade ventilation krav sikrer sikker udledning af biprodukter--som varme, fedt og lugte--fra køkkenet. Korrekt ventilation apparatet omfatter udfordringen at finde en sikker vej til at køre ventilationskanaler. Kogeplade ventilator har en tragt, formet indvendige boliger, der trækker emissioner i enheden. Decharge passerer gennem et filter og blæser mekanisme, som frigiver dem til ventilations rør, der fører til den ydre luft.

Planen

Udover forståelse finde producentens instruktioner og anbefalinger til installation af kogepladen ventilation gaffatape, ud af, hvilke lokale bygningsreglementer anvendelse. Planlægning af ruten for ventilation røret kan spare tid og gør for en problemfri installation i sidste ende. Mange installatører køre ventilation røret op og ud af en åbning i taget. Ofte, består den korteste og nemmeste metode af kører ventilation røret ud en ydermur. Brand stopper eller tjekke ruten for at sikre det er ryddet for forhindringer, såsom andre rør.

En ranke køre resulterer i en mere effektiv drift af udstødningssystemet. De fleste producenter anbefaler, at undgå 90 graders sving i rørene. Følg fabrikantens forslag for den maksimale længde for rør kører. Under ingen omstændigheder bør ventilations rør opsige i en kvist.

Ventilationskanaler

Generelt, ventilation kanalen består af runde rustfrit stålrør. Normalt, kræver kogeplade ventilator installation af en adapter til at tilslutte den rektangulære kanalen på ventilator til runde ventilations rør. Bruge nøjagtige størrelse kanalen produkt fabrikanten anbefaler. Stive rustfri galvaniserede rør tilbyder en solid langsigtet installation. Ansætte metal skruer til at forbinde ventilations rør og wrap alle forbindelser i metal gaffatape for at forhindre luft lækager.

Installation

Når der udføres et tag installation, rute ventilation røret mellem to spær. På det punkt, hvor røret afslutter gennem taget, kræver de fleste lokale bygningsreglementer en minimumafstand på 2 fødder fra skorstenen eller andre rør stikker ud gennem taget. Making dæksiden anlæg mellem to studs indebærer efter de samme grundlæggende trin. Skære igennem murværk væggen præsenterer mere af en udfordring og kan kræve hjælp en person med de fornødne færdigheder.

De fleste regler kræver omsnøringsbånd de faste forbindelser på leddene. Installationsprogrammet skal placere et halsbånd eller væg Fingerbøl i åbningen hvor røret går gennem en væg eller loft. Disse enheder giver clearance mellem rør og brændbare materialer.

Efterbehandling og forsegling

Den åbning, hvor røret afslutter tag eller væg til udvendige kræver placeringen af en væg cap eller tag udluftning hætte på slutningen af ventilations rør. Denne inddækning hjælper vandtæt rundt om åbningen fælles. Toppen og siderne af flangen, som er de flade udvidelser af blinkende, passe under træbeklædningen eller tagdækning helvedesild. Mange installatører bruge mastic til at sikre en vandtæt forsegling omkring leddene.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com