Kohler 18 HP Twin motor Specs

April 12

Selv om Kohler kan spore sin motor-manufacturing rødder tilbage til 1920, var det ikke indtil sent 1940, at virksomheden begyndte at fokusere sine bestræbelser på at opbygge små benzinmotorer. I 1966, da Kohler er en milliontedel motor blev fremstillet, dets motorer havde været igennem mange finpudsninger og blev standardudstyr i International Harvester Cub Cadet ridning havetraktorer. Årenes løb 18 HK V-twin motor produceret af Kohler er blevet brugt i andre mærker af græsplæne og havetraktorer, som generatorer og magt skiver.

Generelle oplysninger

Kohler 18-hestekræfter benzinmotor er en fire-cyklus, overhead-ventil enhed. Dens twin cylindre er monteret i en "V" konfiguration og fortrænge 38 cubic inches. Motorblokken er konstrueret af aluminium til at gemme vægt, men flaskerne indeholder klippefast liner til bedre slid. Den maksimale hestekræfter er tilgængelige ved en motorhastighed på 3.600 rpm med spidsbelastning drejningsmoment på 32,8 foot pounds.

Funktioner

Kohler 18HP motoren har en dobbelt-filament luft renere i en lukket pause system, som forsikrer Indsugningssystemets forbliver ren under støvede forhold. Brændstof levering i mange små benzinmotorer er af Faldtilførsel, er Kohler 18HP en mekanisk brændstofpumpe for en stabil forsyning af benzin til Smart-choker karburatoren. Brændstof er filtreret før det når karburatoren med en udskiftelig inline brændstoffilter. Internt motoren smøring er af en fuld-trykbærende system med en to-quart kapacitet og indeholder en udskiftelig spin-på oliefilter. Olie fylde er bekvemt placeret på toppen af motoren i en af ventildæksler, og der er en oliepind til kontrol at oliestand.

Specifikationer

Kompressionsforhold af Kohler 18HP motor er 8.5:1. Cylinder Boring er 3.03 inches, mens krumtapakslen slagtilfælde er 2,64 inches. Tørvægt af motoren uden gas eller olie er mellem 90 og 110 pounds, afhængigt af, om motoren er udstyret med elementer såsom elektrisk startere, generatorer eller udstødningssystemer. De udvendige dimensioner af motoren er 13.8 inches i længden, 17,7 inches i bredden og 19 inches i højden. Krumtapakslen diameter er 1,125 inches og dens længde fremspringende fra blok til power take off (PTO) udstyr er fire inches.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com