Kohler vs Briggs & Stratton

February 11

Kohler vs Briggs & Stratton

Opretholde en sirligt klippede græsplæne undertiden kræver mere end en plæneklipper, som du får bag og push. Teknologi har gjort det nemt og bekvemt at opretholde mellemstore til store græsplæner. Kohler og Briggs & Stratton traktorer er et godt eksempel på fremskridt i haven forbrugerudstyr. De drive alle former for havemøbler plæneklippere.

Historie

Om at skubbe eller ridning for Græsslåmaskiner de magt, begge motortyper gøre slåning betydeligt lettere. Mellem 1960 og 1980 hjalp Briggs & Stratton drive de hastigt voksende forstæder. Forskellige græsplæne og haven produkter indeholdt deres motorer, som syv-hestekræfter motor, model 19 ser.3633 fundet i 1960 enkelhed Wonderboy 700. I 1999 blev der indført Kohler Command PRO enkelt og twin-cylindrede motor modeller. Forbruger- og kommercielle haven og græstørv traktor industri var målet for disse Kohler motorer.

Overvejelser

Dem i markedet for en Kohler eller Briggs & Stratton bør overveje nogle vigtige punkter, før du foretager et køb. Disse stærke og kraftfulde motorer aktiverer græsplæne udstyr til at arbejde effektivt. Det er derfor så mange mærker findes. Traktor producenter er forskellige fra fabrikanter af motorer. Kohler motorer og Briggs & Stratton motorer er placeret i plænen og haven produkter, der fremstilles af en anden.

Typer

Blandt de græsplæne produkter Kohler motorer er magt Toro, Poulan, håndværker og John Deere. Briggs & Stratton motorer power Ferris, enkelhed og Snapper mærke slåmaskiner, for at nævne nogle få. Produkter som håndværker værftet serien (YS4500) kommer i to modeller, én med en Kohler motor og den anden en Briggs & Stratton. Markante forskelle er de fire-gauge hjul på Briggs for en jævnere ride, versus to-gauge hjul på Kohler. Også, Kohler har en deluxe rat for nemmere manøvrering, mens Briggs har en standard rat. Selvom omkostninger i denne instans sker for at være den samme (omkring $1.300), generelt koster Briggs & Stratton mindre end Kohler. En bred vifte af håndværker slåmaskiner bruge Kohler og Briggs & Stratton motorer.

Funktioner

Både Kohler og Briggs & Stratton slåmaskiner har brændstofmålere, der er lette at læse. De billigere gear-drevet modeller er manuelt betjente med en løftestang for skiftende hastigheder. Slåmaskiner bekvemt decharge udklip på side, men der er andre fordele med de modeller, der giver ekstra. Dette omfatter cruise control, som med Kohler's Toro LX420 model eller den innovative LawnScaper skære dæk på Briggs & Stratton Poulan XT. Fartpilot tilføjer til rytterens komfort og enkelt blad-teknologi af LawnScaper menes at give en mere præcision skære.

Advarsel

At vælge den rigtige motor der passer til størrelsen på jobbet og typen af terræn er afgørende. Tilkoblet slåmaskiner typisk service plæner mindre end ¾ af en hektar; en lille 20-tommer walk-behind plæneklipper kan generelt håndterer denne størrelse værftet eller mindre. Et acre og derover kan kræve et større zero-turn plæneklipper. Et afgørende hensyn er den person, der driver plæneklipperen fysiske tilstand. Brugeren skal være egnet nok til at drive det effektivt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com