Køjeseng udsmykning idéer

April 18

Køjeseng udsmykning idéer

Køjesenge er et populært valg for sovende ordninger på børnenes værelser. De er meget funktionelle og alsidig, giver mulighed for en bred vifte af søvn konfigurationer. Sammen med at være alsidig, optager ikke de en masse plads i et soveværelse. Sommetider, selv, tage design og indretning en bagsædet når det kommer til køjeseng senge. Tilføje nogle dekorative punch at køjeseng senge med et par forskellige ideer.

Treehouse

Oprette en treehouse effekt for køjeseng. Købe en lodret kant tapet print, der forestiller et træ. Installer denne på væggen ved siden af sengen. Tapet på væggen lige bag sengen med græs klud til et naturligt look. Knytte kunstige grønne vinstokke og røde æbler til rails og ramme af sengen for at skabe et træ look. Bruge længder af floral wire og indhyllingsafstand æblet stilk, efterlade en væsentlig del af halen til wire på apple og wrap tråd omkring vinstokkene på sengen.

Jungle

Male køjesenge med en dyre print. Male zebra striber, leopard pletter eller tiger stripes på køje sengerammen eller vælge en lys lime grøn blank maling. Hænge myggenet fra den øverste køje, så det hænger som et gardin over åbningen til den nederste køje. Bruge et håndværk hæftemaskine eller krog og løkke tape til at vedhæfte Myggenettet. Oprette en draperet effekt med myg netting på loftet over den øverste køje; igen, bruge craft hæftemaskine eller krog og løkke tape. Tilføje animal print lagner og puder til senge. Prop nogle udstoppede aber i hele for at fuldføre jungletema.

Klubhus

Gøre en kun for drenge eller piger kun klubhus for køjesenge. Oprette lyse kongeblå og lyse røde gardiner eller klap til at hænge fra bunden af den øverste køje til at dække åbningen til den nederste køje. Vælg pink, gul eller mynte farver for piger. Fastgør med hook og loop tape eller et håndværk hæftemaskine. Tilføje lommer til gardiner på indersiden til opbevaring. Tilføje et håndmalet skilt, der siger "Nej drenge tilladt" eller "Nej piger tilladt", og hænge ved siden af sengen. Hænge gamle kikkert over køjesenge på væggen med dekorative pløkker eller kroge til at lade børnene spion på hinanden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com