Køkken Appliance forbrugeroplysning

January 7

For mange familier er køkkenet hub i hjemmet, at få mest trafik og brug. Køkkenmaskiner hjælpe familierne tilberede og opbevare mad og udføre rengøringsopgaver. Når du vælger køkkenmaskiner, vil under hensyntagen til, hvordan din familie bruger køkkenet hjælpe dig med at maksimere den store mængde af penge du bruger på disse produkter.

Typer

Køleskabe med kommer med topmonteret bottom mount frysere eller side-by-side modeller. Kogeapparater, som cook toppe, ovne og intervaller kommer i gas og elektriske modeller og kan funktionen handelsklasse brændere og ventilation. Disse elementer og opvaskemaskiner og Papirkurv komprimatorer kommer i modulære modeller at pæn slæk under køkkenborde som en skuffe. Små køkkenmaskiner gøre køkkenet arbejde lettere, og omfatter blendere, forædlingsvirksomheder, blandere, brødristere, dåseåbnere og kode beslutningstagere. Apparater kommer i en vifte af farver og færdige, der passer ind i ethvert køkken design.

Prisklasser

I juli 2010 gennemsnitligt konventionelle ovne omkring 850 dollars. Mikrobølgeovne koste mellem $100 og $500. Kombinationsmikrobølgeovne koste omkring $1.500. Konvektion ovne koste omkring $1.300. Top-mount køleskabe range i pris fra $300 til $2.000. Gas og elektriske cook toppe køre overalt fra $200 til $2.000. Bund fryser køleskabe omkostningerne fra $600 $5.800 og side-by-side enheder koster $800 til $3.800. Priserne stiger for indbygget brugerdefineret til at passe dit køkken eller rustfrit stål modeller.

Energieffektivitet

Køleskabet er højeste energisluger af alle køkkenmaskiner. Det amerikanske Department of Energy anbefaler udkig Energy Star-mærket, når du køber et køleskab. Husk på toppen fryser modeller er mere energieffektive, side-by-side. Når du køber en gas range, sparer at vælge en med en elektrisk tænding gas. Købe en Toastmaskine for små måltider. Det sparer energi, fordi det bruger fra en tredjedel til halv så meget energi som en fuld størrelse ovn.

Udvalg

Stort køkkenapparater er en stor køb. Vælg den model, der passer til dine behov. De bedste gas ovne har indre og ydre flammer for kontrolleret madlavning. Elektriske modeller er billigere, men er mindre præcis. Hvis du altid madlavning i en fart, splurge på en konvektionsovn, som udfører som en ovn med hastigheden af en mikrobølgeovn. Bottom fryser er mere praktisk for familier, der er ind og ud af køleskabet en masse. Når du vælger en opvaskemaskine, kigge efter modeller med rustfrit stål interiør og rolig motorer, at mindske støj.

Tendenser

En stigende tendens er den udendørs køkken. Ved siden af store grill forskellige madlavning overflader, kan du finde opvarmning skuffer, rotisseries, dræn, vin køler og fryser designet specielt til en udendørs køkken. Extras omfatter pizzaovne, øl vandhaner, vin køleaggregater og ice beslutningstagere. Udendørs køkkenapparater kommer i nok forskellige til rivaliserende de fleste gourmet indendørs køkken. Grilning ekspert Chuck Castro siger, at du kan betale overalt fra $3.000 til $100.000 for en udendørs køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com