Køkken Backsplash Design ideer med tumlede marmor

November 27

Køkken Backsplash Design ideer med tumlede marmor

Tumlede marmor fliser skaber en fremragende køkken backsplash ved at udstille et naturligt element og tekstur i en byggede miljø. Du bruger tumlede marmor fliser bør ikke udgøre nogen problemer, så længe det er forseglet korrekt efter installation for at beskytte det fra splatters samt pletter og misfarvning af vandet. Husk på at backsplash ofte omfatter hele området mellem disken og de overskabe.

Gamle verden Look

Giv dit køkken et Old World udseende ved foring det hele backsplash område med naturlige tumlede marmor fliser. Flisen er tilgængelig i dæmpet jorden toner af brun, beige og guld og låner en jordnær, naturlige føler til rummet. Lysere farver kan bruges til at adskille mørke tællere fra mørke frysere. Alternativt, backsplash kan matche køkkenbordet farve for at udvide det udseende.

Ramme et vægmaleri

Bruge tumlede marmor fliser til at ramme en dejlig vægmaleri på dit køkken backsplash. Installere vægmaleri af dit valg, svarer det til stilen af køkkenet eller til dine interesser, og derefter tilføje marmor fliser rundt i kanten af maleriet. Træk de tumlede marmor fliser ind i resten af din backsplash, fra vægmaleri, en poleret effekt.

Oprette et mønster

Oprette en mønstrede køkken backsplash med 2-tommer tumlede marmor fliser. Arrangere fliser i en abstrakt mønster eller vælge et design, der skal kun et par farver. At have for mange farver i en marmor mønster vil distrahere fra tekstur af fliser og bør undgås. Line kanterne af området mønstrede med en kontrastfarve til at betyde slutningen af design.

Tilføj tekstur

Vælg en dæmpet farve tumlede marmor fliser for størstedelen af dit køkken backsplash. For tilføjede tekstur og interesse, bryde op den vigtigste farve med 2-tommer revnet glas fliser. Disse fliser vil give backsplash en ekstra dimension, tegning øjet til design og styrke de tumlede marmor fliser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com