Køkken Backsplash maleri ideer

January 21

Fordi de er overvejende skjult af kabinetter, mange hjem dekoratører glemme alt om at rette deres opmærksomhed mod deres køkken backsplash. Ved at vælge indstillinger for kreativ og æstetisk tiltalende maling, omdanne din backsplash fra en kedelig, manglende bordplads til en attraktiv del af dit køkken indretning. Som du forberede din køkkenindretning, ikke overse magt i denne lille, endnu synlig, lappe af vægplads.

Køkken Mini-vægmalerier

Tilføje en kunstnerisk touch til dit køkken ved at skabe mini-vægmalerier under din backsplash. Vælg billeder, der stemmer overens med din overordnede køkken designtema, og male disse billeder i denne under-kabinet plads. Blive hvert billede til en enkelt kunstværk, eller maling en backsplash vægmaleri, som omfatter hele rummet.

Faux færdige maleri

Give din backsplash et ukarakteristisk udseende med faux færdige maleri. Oprette en marmor eller læder look ved hjælp af maling og maleri forsyninger designet til at omdanne din tørre væg i en billig, men ualmindeligt materiale. Denne lille stænk af dekoration vil modregne din køkken plads og give det en mere raffineret look.

Metallisk maling

Tilføje nogle gnistre til dit køkken plads med en metallisk malet backsplash. Køb maling, der er helt metallisk, eller vælge en farve med pletter af metal blandet ind i designet. Tilføj denne maling til din under-kabinet plads. Denne idé er særdeles effektivt hvis dit køkken plads er små, som denne reflekterende dekoration kan tilføje dybde til din manglende bordplads.

Under Counter farve Pop

Tilføj et stænk af farve til dit køkken med en fed backsplash nuance. Vælg en dominerende tone at blander godt med din indretning og plaske denne farve på tværs af under-kabinet vægplads. Denne dab af mørk farve vil pop i din indretning uden at gøre rummet synes uretfaerdigt små.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com